Er was eens een Amerikaanse man die moeite had met kiezen.

Man heeft zes dates op één avond en de uitkomst is hilarisch

Er was eens een Amerikaanse man die moeite had met kiezen

Regisseur, scenarioschrijver, iemand present die verstand heeft van filmmaken? Dit dateverhaal is uitstekend voer voor een nieuwe romantische komedie. Komt-ie: 

Er was eens een Amerikaanse man die moeite had met kiezen. Waarom met één vrouw daten als dat er ook twee, drie, vier kunnen zijn? Zeg maar gerust: zes vrouwen. Op één avond. 

The Other Woman
Lysette Pylant
was een van de 'gelukkigen' en doet haar verhaal aan New York Magazine. "Op liefdesvlak blijft het tegenzitten, maar ik heb er wel geweldige vriendinnen aan over gehouden." Door dit vriendinnenaspect heeft het verhaal iets weg van de film 'The Other Woman' met onder anderen Cameron Diaz, niet?

Terug naar het begin. Hoe kwam Lysette met deze twijfelkonterige Casanova in aanraking? 

Thanks girls
Daar mag ze haar vriendinnen vriendelijk voor bedanken. Lysette vierde haar 26ste verjaardag in een café toen haar vriendinnen haar koppelde aan de eerste de beste gast die haar pad kruisde: Justin. Deze man zou haar moeten helpen haar bedriegende ex te vergeten. Tot zover best een puik plan. We herhalen: tot zover. 

Het klikte zo goed dat ze besloten nog een date te plannen in een cocktailbar waar een vriend van Lysette werkt. 

Fiasco
Al gauw dook de eerste kink in de kabel op. "Een feminist zou ik hem niet bepaald noemen", zegt Lysette tegen New York Magazine. "Hij zat op te scheppen over een blauwe wandelstok die hij bij zich had. 23 dollar en je kan jezelf al een pooier noemen', zei hij. En hij deelde ook mee dat er om 18.15 uur nog vrienden van hem zouden langskomen." 

Ehm, vrienden? Dat is wel een heel, heel, heel vergezocht synoniem voor dates. Er verscheen een meisje. Lysette besluit verslag te doen in tweetvorm: 

"Hij behandelt mij nu plots als een gewone vriendin om zich uit de situatie te redden. Ik speel het spelletje mee, de situatie is zo al gênant genoeg." 

Is dit een grap?
Justin liep weg om een telefoontje te plegen. Een goed moment voor Lysette om het meisje uit te horen. "Ik vroeg of ze een date had met hem. Ja dus, net als ik. We spraken af dat we samen nog wat zouden drinken in het café aan de overzijde en dat we hem hier alleen zouden achterlaten."

Toen stapte date nummer 3 het café binnen. De dame in kwestie werd door de andere twee ingelicht toen Justin even op het toilet was. "We zijn daarna als beste vriendinnen opgestapt, hij mocht de rekening betalen."

"Op dat moment vormden we echt een coalitie", aldus Lysette. "Hij deed hard zijn best om ons te doen geloven dat hij zichzelf heus niet 'overboekt' had. Wij konden onze lach amper inhouden en hielden nog een nabespreking in het andere café."

Afspraken jatten
The end. Of toch niet? De barman/vriend van Lysette bleef Justin uiteraard in de gaten houden. "Plots kreeg ik een sms: hij zat daar met een vierde meisje. Andere vrienden botsten intussen op straat op date nummer vijf: Alexandra. Die vrienden wisten Alexandra te overtuigen om eerst naar het café te gaan waar wij, de drie andere dates, zaten. Ik steel zijn afspraakjes en maak van hen mijn vriendinnen. Heerlijk."


Tijdbesparing
Vervolgens liepen Lysette en Justin elkaar op straat weer tegen het lijf. "Hij zei dat ik de enige was die hij beter wilde leren kennen. En dat hij projectmanager was, vandaar dat hij zijn tijd efficiënt wil gebruiken. Ik antwoordde dat er nog een verschil bestaat tussen efficiëntie en de eikel uithangen."

"Wanneer komt nummer zes?", wilde Lysette voor de grap nog weten. "Om 20 uur", antwoordde Justin droog. Maar toen zij aankwam, ging Justin naar huis. "Hij besefte eindelijk dat hij het niet meer kon halen. De moeder en tante van nummer zes zijn trouwens ook hier, we hebben er weer goeie vriendinnen bij."

"Een zevende of achtste was er bij mijn weten niet", zegt Lysette. "Misschien voelt hij zich nu wel slecht nu zijn escapades viral zijn gegaan. Dit is echt het gekste dat me ooit overkomen is. Als iemand hier een film van maakt, hoop ik dat Rihanna mijn rol voor haar rekening neemt."


De zes hebben intussen een groepschat aangemaakt genaamd 'Sister Wives'. "We nemen selfies en zijn van plan om eens samen te brunchen. En daarna gaan we naar 'John Tucker must die' kijken."

Voor wie deze film niet kent: het over drie vrouwen die wraak nemen op de grote verleider van hun school die hen als vuil heeft behandeld.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten