Suits-fans kunnen dit seizoen nog met hartenlust naar Rachel Zane, ofwel Meghan Markle, kijken. Maar na dit seizoen van de rechtbankserie is het einde van Rachel Zane in zicht; Meghan is na dit seizoen niet meer te zien in de serie, dat schrijven diverse

Meghan Markle stopt met Suits

Heeft dit te maken met de volgende stap in de relatie met prins Harry?

© Getty Images

Suits-fans kunnen dit seizoen nog met hartenlust naar Rachel Zane, ofwel Meghan Markle kijken. Maar na dit seizoen van de Amerikaanse rechtbankserie is het einde van Rachel in zicht; Meghan is na dit seizoen niet meer te zien in de serie, dat schrijven diverse Britse media.

Toekomst als prinses
Dit nieuws komt niet volledig uit de lucht vallen. Want het liefje van de Britse prins Harry zou in de toekomst haar rol als actrice en (eventueel) prinses niet kunnen combineren. Aangezien de twee toch kenbaar hebben gemaakt een serieuze relatie te hebben - kan de geruchten molen beginnen met draaien. Want dat Meghan Markle haar acteerbijltje erbij neerlegd, zou volgens de Engelse pers alles te maken hebben met een aanstaande verloving met de Britse prins. Zo suggereert de krant The Mirror: "De actrice maakt zich gereed om prinses te worden en heeft de bazen van de Amerikaanse rechtbankserie laten weten te stoppen."


Carrière of de liefde
Een Britse bron claimt zelfs dat de prins op zijn knie gaat zodra Meghan volgende maand haar laatste Suit-opnames erop heeft zitten. Volgens de Britse krant Daily Star is Meghan zich er bewust van dat ze haar acteercarrière moet opofferen als ze in het huwelijksbootje stapt met de Britse prins. En: "Ze geniet heel erg van haar vrijwilligerswerk voor Unicef en zal die werkzaamheden gaan uitbreiden." Uiteraard geeft het management van Meghan geen commentaar op alle geruchten. 

Aanzoek
Veel media speculeren dat Harry tijdens hun vakantie in Botswana zels al op zijn knie is gegaan om zijn lief ten huwelijk te vragen. Maar uiteraard heerst er onduidelijkheid over het feit of dit daadwerkelijk gebeurd is. Het is sowieso overduidelijk dat de twee serieuze plannen aan het smeden zijn voor de toekomst. Het rest ons wachten op het vervolg...

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten