Glamour selecteert de leukste activiteiten om in het weekend te doen. Hoef je je niet te vervelen.

Met Glamour's weekendtips verveel je je nooit

Van feestjes tot een beetje cultuur snuiven

Dit weekend zijn er weer volop festiviteiten. Glamour somt de leukste voor je op.
Tim Buiting

1 Georgie’s Wintergarten
Op 18 november kun je in Amsterdam terecht voor een festival dat volledig in het teken staat van kunst, muziek, theater en performances. Bij Georgie's Wintergarten word je door niets afgeleid. Echt samenzijn staat centraal. Daarom zijn telefoons niet toegestaan bij deze editie. Voor €45 kun je de hele dag genieten van hot tubs, speciaal bier, food trucks, kunstgroepen en live muziek. De line-up blijft nog even geheim..

2 Humor uit de 17e eeuw in het Frans Hals Museum
De kunstliefhebbers onder ons zijn de komende weekenden zoet, want er is een nieuwe collectie te bewonderen in het Frans Hals Museum. Van zaterdag 11 november 2017 tot en met 18 maart 2018 laat het museum een overzicht van humor in de Nederlandse zeventiende-eeuwse schilderkunst zien. Voor het eerst ter wereld. En dat terwijl Nederlanders in de vroegmoderne tijd bekendstonden om hun gevoel voor humor. 
Roy Lichtenstein - Crying Girl

3 Roy Lichtenstein in Moco Museum
Als je toch al naar het Frans Hals Museum gaat, kun je ook meteen een bezoek brengen aan het Moco Museum. Van 3 november 2017 tot 31 mei 2018 kun je hier de Pop Art-kunstwerken van de bekende kunstenaar Roy Lichtenstein bekijken. De kunstenaar heeft veel invloed gehad op kunst, advertenties, fotografie en mode.

4 Designer Vintage Sale - The Winter Edition
Zaterdag 18 november kun je weer de mooiste designeritems voor zachte prijzen scoren tijdens de Designer Vintage Sale. Van 10:00 tot 17:00 wordt de begane grond van het Amstel Hotel een ware winterse shoppinghemel. Voor €9,95 krijg je niet alleen toegang tot de sale, maar ook diverse tijdschriften (waaronder Glamour!), een lotnummer voor de Designer-Vintage Loterij, KOH Colour nagellak en een haar touch-up.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten