In Rotterdam kun je je hond meenemen naar de film. Bioscoop LantarenVenster organiseert op zondagochtend 22 april een speciale filmvertoning voor baasjes en hun honden.

Naar de bios met je hond in het Rotterdamse LantarenVenster

Ter ere van de nieuwste film van Wes Anderson


Onderzoek van Netflix Nederland wees al uit: je huisdier is de beste bingewatchpartner. Waarom zou je die trouwe viervoeter dan niet meenemen naar de bioscoop? In Rotterdam kan dat nu. Bioscoop LantarenVenster organiseert op zondagochtend 22 april een speciale filmvertoning voor baasjes en hun honden.

Een eenmalige ‘doggy-voorstelling’
De bioscoop doet eenmalig hun deuren open voor een speciale ‘doggy-voorstelling’. Hierbij kunnen honden met hun baasjes kijken naar de preview van de animatiefilm Isle of Dogs van regisseur Wes Anderson.

De hond is koning
Tijdens deze speciale première zal het de honden aan niets ontbreken. De bioscoop laat weten dat zij allerlei voorbereidingen hebben getroffen om het de huisdieren zo comfortabel mogelijk te maken. In de foyer zijn volop waterbakken, hondensnacks en, natuurlijk, poepzakjes aanwezig.

Ook wat voor de baasjes
Ook aan de baasjes is gedacht: voor hen is er een ontbijt te krijgen. Het team van Dogparade 010 leidt alles in goede banen.

Alleen bij LantarenVenster
LantarenVenster is voor zover bekend de enige Nederlandse bioscoop die dit doet, maar over de hele wereld openen bioscopen hun deuren eenmalig voor speciale ‘doggy-voorstellingen’ van de film. 

Isle of Dogs
Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een twaalfjarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van een noodtoestand worden alle honden van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats, genaamd Trash Island. Atari gaat alleen naar Trash Island, op zoek naar zijn waakhond Spots.

Ook voor niet-hondenbaasjes
De stemmencast bestaat uit onder anderen Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand en Bill Murray. Ook niet-hondenbaasjes kunnen binnenkort de film bekijken. Isle of Dogs draait vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen. De trailer kun je hieronder bekijken:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten