Altijd al willen kamperen in een hangtent op 112 meter hoogte? Dan is dit je kans. In hartje Rotterdam kun je kamperen op de Euromast tijdens Camp the Night 2018.

Niet voor mensen met hoogtevrees: je kunt slapen in een tent op de Euromast in Rotterdam

Dromen op 112 meter hoogte en abseilend naar je ontbijt

Altijd al willen kamperen in een tent op 112 meter hoogte? Dan is dit je kans. In hartje Rotterdam kun je kamperen op de Euromast tijdens Camp the Night 2018. Op 7 juli kun je tijdens die avond op meerdere ‘gekke’ plekken kamperen.

Met je hoofd in de wolken
Via de website van het festival kun je op zoek naar een plekje om je tent neer te zetten. Natuurlijk kan dat gewoon ergens in een park, maar leuker is natuurlijk om het wat hoger op te zoeken (letterlijk).

Het programma
Eenmalig wordt het dek van de Euromast omgetoverd tot een basecamp en mogen 16 durfalls het hun ‘huis’ noemen. Niet alleen slaap je dan op de Euromast, ook geniet je van een diner en krijg je een lezing van Sieb Vanhee (beroemd bergbelimmer). Na het diner en de lezing is het tijd voor een film.
Abseilend naar het ontbijt
De volgende ochtend kun je volledig in stijl naar beneden om te ontbijten. Om je croissant en koffie te scoren, moet je abseilend je weg naar het restaurant vinden. Alleen geschikt voor echte waaghalzen dus. De overnachting en het ontbijt kost je € 200 voor twee personen. 

Kamperen saai? Dacht het niet
Het doel van dit festival is om mensen in te laten zien dat kamperen leuk is en overal kan. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Sla dan snel je slag, want een slaapplek als deze is uiteraard erg gewild. Alles over de tickets en locaties van Camp the Night 2018 vind je op de website

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten