Vanaf nu kun je schaamteloos een combi van ketchup en mayo op je friet doen, want fabrikant Heinz is op het briljante idee om de twee sauzen in 1 fles te verkopen onder de naam Mayochup.

Nooit meer een kliederboel op je bord: er bestaat nu Mayochup

Ja, dat is inderdaad een combi van mayonaise en ketchup

Toegegeven: het zijn niet alleen kinderen die een flinke klodder ketchup en mayonaise op hun bord gooien om deze vervolgens tot een roze mengsel te roeren. Zodra er friet op het menu staat, vallen we terug in deze oude gewoonte, die we stiekem nooit hebben laten gaan.

We presenteren: Mayochup
Vanaf nu kun je schaamteloos een combi van ketchup en mayo op je friet doen, want fabrikant Heinz is op het briljante idee gekomen om de twee sauzen in een fles te verkopen onder de toepasselijke naam Mayochup. Speciaal voor alle 'liever lui dan moe mensen'.
‘Speciaal voor luie mensen’
Hoewel wij staan te springen om deze fles, snappen Twitteraars er weinig van. Treurend om de patentrechten die we met z'n allen hadden kunnen aanvragen, zijn de reacties op het nieuwe product weinig positief. ‘Waarom komt Heinz nu pas met dit idee als we de gouden combi al jaren maken?’ klinkt het op het platform.
Op naar de supermarkt
Op dit moment zijn de flessen saus alleen in het Midden Oosten te verkrijgen voor zo’n €3. Inmiddels is Heinz ook bezig om het nieuwe product aan de man te brengen in Amerika. Via een poll op Twitter vraagt Heinz Ketchup US consumenten of zij daar voor in zijn. Hieruit valt op te maken dat een meerderheid van de mensen voor de Mayochup fles zijn. Van de bijna 400.000 Twitteraars die hebben gestemd, stemt 55% voor Mayochup in de supermarkt schappen.

Voorlopig even zelf mixen
Heb jij geen trip naar the Middle East op de planning staan en geen zin om hoge verzendkosten te betalen? Dan moet je voorlopig even zelf blijven mixen. Helaas voor alle 'luie mensen'. Heinz heeft nog geen uitspraken gedaan die erop wijzen dat de flessen ook naar Nederland komen. Toch hopen we dat de idee van Heinz om het product in Amerika op de markt te brengen een voorteken is dat wij de flessen binnenkort in de supermarkt tegenkomen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten