Doutsen Kroes heeft een nieuw campagnefilmpje opgenomen voor Hunkemöller en daar backstage beelden van gedeeld op haar Instagram. Beelden van haar in een super sexy lingeriesetje en wat blijkt, de blondine heeft aardig wat moves in huis.

Oelala: Doutzen Kroes showt twerkmoves in sexy video

"Mommy had to let it all out at work"

Internationaal supermodel Doutzen Kroes is ontzettend knap, heeft een lichaam waar je u tegen zegt, een DJ als man en twee onwijs schattige kinderen. En dat is nog niet alles: de blondine kan twerken. Het leven is oneerlijk.

Backstage campagnebeelden
Het model heeft een nieuw campagnefilmpje opgenomen voor Hunkemöller en daar heeft ze backstage beelden van gedeeld op Instagram. Beelden van haar in een super sexy lingeriesetje en wat blijkt, de blondine heeft aardig wat moves in huis.

Iedereen enthousiast over twerkende Doutzen
De video is haar 5,7 miljoen volgers niet ontgaan: ze krijgt ontzettend veel positieve reacties. Haar volgers zijn razend enthousiast over sexy Doutzen. De video is inmiddels al bijna 750 duizend keer bekeken en er zijn bijna 2.200 reacties op.

Sexy mommy
Ook het topmodel zelf reageert op de video met de lollige reactie “mommy had to let it all out at work”. En hoe. Hieronder kun je de sexy moeder zien dansen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten