RTLNieuws meldt dat er een golf met steekmuggen onze kant op komt. Hou je anti-muggenspray en de elektrische vliegenmepper dus maar weer in de aanslag.

Oh no, er is een golf van steekmuggen onderweg

Zeg maar dag nachtrust en hallo muggenjacht

Heb je het net voor elkaar gekregen om alle muggen uit je kamer te bannen? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je: RTLNieuws meldt dat er een golf met steekmuggen onze kant op komt. Hou je anti-muggenspray en de elektrische vliegenmepper dus maar weer in de aanslag.

Niet alleen positief dat warme weer
Dat warme weer is natuurlijk heerlijk om bij te kleuren en je weekenden op een terras door te brengen, maar volgens Nature Today zorgen die warme, vochtige dagen ook voor een muggenplaag.

Eerder dan verwacht
In april was het drie graden warmer dan normaal en ook in mei waren de temperaturen ongewoon hoog. Dit heeft ervoor gezorgd dat de eerste generatie van de huissteekmug al in het tweede deel van mei tevoorschijn kwam, terwijl de muggen normaal pas halverwege juni onze slaapkamer terroriseren.

Slapeloze nachten
Op dit moment is de voorspelling dat door de hoge temperaturen en voldoende neerslag de tweede plaag deze dagen tevoorschijn komt. We zullen de komende dagen dus nog flink last hebben van de steekmuggen. Bereid je maar voor op een aantal slapeloze nachten en zet je raam vooral niet open ’s nachts. Tips om de vervelende insecten op afstand te houden, vindt je hier

Waarom hij wel en ik niet?
Ben je benieuwd waarom je partner of huisgenootje nooit geprikt wordt en jij helemaal onder zit? De reden hiervan kun je hier lezen

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten