Metro UK meldt dat The Hollow Hotel binnenkort gasten verwelkomt om een angstaanjagende ervaring mee te maken. Theatergroep DiggerenceEngine komt met een thrillerevent geïnspireerd op de acties seriemoordenaar H. H. Holmes.

Ontsnap aan een bloeddorstige seriemoordenaar in The Hollow Hotel in Londen

Eens iets anders dan de Londen Eye en Big Ben

© Pretty Little Liars

Bij een weekend Londen denk je waarschijnlijk niet aan angstig door hotelgangen rennen. Toch is dit precies wat de gasten van The Hollow Hotel in Londen te wachten staan. Zij moeten proberen te ontsnappen aan een seriemoordenaar die het op ze gemunt heeft.

Seriemoordenaar H. H. Holmes keert terug
Metro UK meldt dat The Hollow Hotel binnenkort gasten verwelkomt om een angstaanjagende ervaring mee te maken. Theatergroep DifferenceEngine, de bedenkers van dit thrillerevent, melden op hun site dat The Hollow Hotel een “meeslepende, interactieve, psychologische horror zal zijn. Geïnspireerd op de historische gebeurtenissen rond Amerika's eerste en meest angstaanjagende seriemoordenaar – H. H. Holmes - de man wie zijn slachtoffers graag doodde in hotelkamers.”

Een escape room, maar dan enger
Het idee is te vergelijken met een escape room. Gasten van het hotel moeten moeilijke puzzels en valstrikken doorstaan om uit handen van de moordenaar te blijven.

Schurken en helden
In de eerdere show van DifferenceEngine, moesten gasten inbreken in een gebouw om een schilderij te stelen zonder betrapt te worden. Sindsdien heeft het bedrijf meerdere zogenoemde, populaire high-impact-evenementen geproduceerd die gasten zowel de helden als schurkenrol laten ervaren. Benieuwd hoe dat eraan toegaat? Hieronder kun je een voorproefje bekijken.

DifferenceEngine
Het theatergezelschap DifferenceEngine staat dus bekend om zijn meeslepende en interactieve shows. Mocht je dus nog graag een escape room willen doen, dan weet je dat je hier een onvergetelijke ervaring meemaakt. Zie jij het zitten om met je vrienden dit scary hotel te bezoeken? Tickets voor The Hollow Hotel koop je hier. Een ticket kost omgerekend €51.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten