Er altijd schoenen die de kroon spannen wat prijs betreft. In dit geval is het de Nike Air MAG. Deze futuristische sneaker zijn online te koop voor $40,800, dat is omgerekend €34.562.

Op zoek naar sneakers? Dit paar van Nike scoor je voor €34.000

Voor de rijke sneakerfreakers onder ons

Toegegeven: af en toe geven we een schandalig groot bedrag uit aan schoenen. En dan hebben we het niet alleen over de Gucci-loafers die een godsvermogen kosten. Ook voor ‘simpele’ sneakers leggen we soms een behoorlijk bedrag neer.

Met stipt op #1
Natuurlijk zijn er altijd schoenen die de kroon spannen wat prijs betreft. In dit geval is het de Nike Air MAG. Deze futuristische sneaker zijn online te koop voor $40,800, dat is omgerekend €34.562.

Geen ‘prikkie’
Goed, voor een ‘prikkie’ gaat dus niet absoluut niet op voor dit paar, maar het zijn dan ook niet zomaar sneakers. De schoen bevat sensoren die reageren op je voet. Hierdoor kan de schoen zichzelf sluiten en hoef jij dat niet te doen.
Alles voor het goede doel
Oké, voor een schoen die zichzelf sluit leg je natuurlijk niet 1,2,3 bijna €35.000 euro neer, maar wanneer je deze schoenen aanschaft, doe je ook iets voor een goed doel. De opbrengst van deze Nike’s gaat namelijk naar de Michael J. Fox Foundation om te helpen bij het vinden van een medicijn tegen Parkinson.

Je moet niet zitten aan m’n Nike’s
Zie jij jezelf wel lopen met deze peperdure schoenen? Je kunt ze op de site van Flight Club bestellen. Benieuwd naar meer schoenen met absurd dure prijzen? Op de sneakersite vind je nog veel meer schoenen in de categorie ‘veel te duur’. Wat dacht je bijvoorbeeld van babyroze Air Max voor €5.557?

Sneakers voor een ‘normaal’ prijsje
Liever schoenen kopen voor een ‘normaal’ prijsje? Hier scoor je de leukste all time favourite PUMA Suede.

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder...

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten