Ook Pepsi probeert een vorkje mee te prikken van het karamel-zeezout smaaksucces.

Pepsi lanceert een nieuwe smaak: Karamel Zeezout

Wat we ervan vinden, weten we nog niet zo goed

Van de welbekende en mega verslavende Tony Chocolonely's chocoladereep tot pepernoten of ijs.... De onlogische, maar o, zo lekkere smaak Karamel Zeezout is een hit. Algemeen bekend bij snoepend Nederland, en bij bedrijven. Ook Pepsi probeert een vorkje mee te prikken van het smaaksucces. Je raadt het vast al. Hierbij de nieuwe smaak van het cola-merk: Pepsi Salted Caramel. Ja, echt (burp). 

Pepsi vs. Cola
'Je moet wat', zal de cola-gigant gedacht hebben. De strijd tussen Pepsi en Coca Cola is een never ending story. Waar sommigen het aanzicht van Pepsi niet eens kunnen verdragen (laat staan de smaak van de cola), zijn anderen groot fan. Idem voor Coca Cola. Om de concurrent voor te blijven (of bij te houden), worden er gekke fratsen uitgehaald, zo blijkt. 

Veel smaken
We kunnen veel cola-combinaties bedenken: vanille, kers, koffie, lemon, groene thee, orange, framboos, enzovoorts. Salted Caramel is toch wel een bijzondere variant in het rijtje, vinden wij. Cola + karamel + grove zoutkorrels. De twee zoetigheden los van elkaar snappen we. Maar bij elkaar klinkt, eh, opmerkelijk... 

Addertje
Los van het idee of we nu wel of geen fan zijn (of worden), is het 't proberen waard. Dáar zit alleen de crux in het verhaal. Ook deze voel je waarschijnlijk al aankomen; de Pepsi-smaak is vooralsnog alleen als limited edition te koop in Amerika.

Let's hope so
Kleine hoop: er zijn inmiddels genoeg Nederlandse winkels die Amerikaanse lekkernijen naar ons land halen. Laten we hopen dat dat in dit geval ook gebeurt. Kunnen we daarna in ieder geval met zekerheid zeggen of we wel of geen fan zijn. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten