Rens Kroes neemt elke ochtend een shotje voor meer energie.

Shot of joy

Een shotje voor meer energie

Pff… I need an energy shot! Ik ben mijn lijf momenteel aan het voorbereiden op een detox-kuurtje. Dat betekent afbouwen. Minder eten, geen koffie… En dat maakt mij niet bepaald happy. Ik weet dat ik me na deze detox weer helemaal on top of the world voel, dus ik moet even doorbijten. Want het is belangrijk om je lichaam te laten wennen voor je een sappenkuur begint. De ontwenningsverschijnselen zijn nu wel weg, maar ik had drie dagen hoofdpijn. En dat van één bakje koffie per dag!

Vorig jaar deed ik ook deze Innerwave-detox, maar toen had ik tijdens deze fase meer energie. Zo zie je maar hoe je lijf steeds anders reageert. Mooie les: altijd goed naar je lichaam luisteren!

Om mezelf op te peppen drink ik komende week elke ochtend deze shot en dan kan ik weer achter de maaimachine aanlopen net als op deze foto. Het geeft je een mentale oppepper. Ook een beetje lusteloos? Try it! Ben je binnen no time weer helemaal het baasje!

Shot of joy

- 2 sinaasappels
- ½ citroen 
- 3 wortels 
- 1 grote duim gember 
- halve komkommer
- grote hand vol spinazie 
- mespuntje cayennepeper
Pel de sinaasappels en citroen en snijd samen met de rest van de ingrediënten in stukjes. Doe ze in de slowjuicer of sappencentrifuge. Sip, cleanse and enJOY!

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten