Eerder kwam Disney al met een gigantisch cruise ship en nu kunnen we de magie van Disney ook meemaken in de lucht met het Toy Story-vliegtuig.

Speciaal voor alle Disney-fans: Disney Pixar introduceert een Toy Story-vliegtuig

To infinity and beyond

Dat de magie van Disney verder gaat dan alleen de pretparken, winkels en films, wisten we al. Maar dat het nu ook het luchtverkeer overneemt, is iets nieuws. Eerder kwam het bedrijf al met een gigantisch cruise ship, nu kunnen we de magie van Disney meemaken in de lucht met het Toy Story-vliegtuig.

Met Buzz Lightning de lucht in
Ja, je leest het goed. Disney introduceert in samenwerking met Eastern China Airlines een vliegtuig volledig in het thema van de film Toy Story. Je kunt dus niet meer alleen de ruimte in met Buzz Lightyear, maar ook naar je vakantiebestemming.
Een vliegtuig volledig in Disney-style
Op de buitenkant van het vrolijk gekleurde vliegtuig is een van onze favoriete Toy Story-karakters gigantisch afgebeeld en ook de binnenkant van het vliegtuig is volledig in stijl ingericht: op elke stoel is een Toy Story-figuur te vinden en ook op het plafond zien we de speelgoedfiguurtjes terug.
Aan elk detail gedacht
En het gaat nog verder dan dat: volgens Forbes is er voordat je het vliegtuig betreedt zelfs een Toy Story check-in. Ook zijn er koptelefoons in het thema en menu's die geïnspireerd zijn op Toy Story-personages. Zelfs de medewerkers zijn volledig in Disney-style: ze dragen de welbekende Mickey en Minnie Mouse oortjes.
To infinity and beyond
Wil jij ‘to infinity and beyond’ reizen met dit Toy Story-vliegtuig? Dan zul je daarvoor helaas een flinke reis naar Beijing moeten maken. Het vliegtuig brengt passagiers nu alleen van Beiing naar het Shanghai Disney Resort, waar de Disneygekte vrolijk doorgaat.

Zouden we KLM kunnen overtuigen om ook zo’n Disney-vliegtuig in Nederland te introduceren? Eentje in Frozen of Lion King-style?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten