De Duitse supermarkt Edeka Raber komt met een actie speciaal voor échte Nutella-fans: in de winkel kun je mega potten van 3 (!) kilo scoren.

Speciaal voor alle Nutella-fans: deze supermarkt verkoopt potten van 3 kilo

The bigger the better zullen we maar zeggen

Betrap je jezelf er vaak op binnen een week al aan het einde van je Nutella-pot te zitten? Die tijden zijn voorbij. Naast de nieuwe unieke potten, kun je nu ook een mega pot van 3 (!) kilo scoren. Moet je wel even plek maken in je keuken, want in je keukenkastje past deze grote vriend niet.

Nutella fan? Neukirchen-Vluyn is waar je moet zijn
Voor echte Nutella-liefhebbers kunnen de potten van hun favoriete smeersel niet groot genoeg zijn. De Edeka Raber supermarkt in het Duitse Neukirchen-Vluyn heeft daar iets op bedacht: de supermarkt heeft nu potten in het assortiment van maarliefst 3 kilo. Even ter vergelijking: een ‘normale’ pot bevat 630 gram. Just sayin’.

Je moet er wat voor over hebben
Je moet er wel wat voor over hebben om je favoriete guilty pleasure in mega formaat in huis te halen. De Duiste supermarkt ligt zo’n 30 kilometer van Venlo. Dat staat gelijk aan ongeveer een half uur rijden, maar hé dan heb je ook wat.

Nutella-liefhebbers verzamelen
De baas van de supermarkt Tobias Skiba vertelt aan het Duitse Neue Rhein Zeitung dat fans van ver komen om de speciale potten te halen. Ze kregen in de winkel regelmatig de vraag van klanten of er geen grotere potten van Nutella beschikbaar waren. “Daarom bestelden we deze megapotten voor een speciale actie,” laat de winkelmanager weten.

Op naar Duitsland
De supermarkt is door deze actie inmiddels de beroemdste winkel uit deze streek. Sinds de speciale Nutella-actie loopt het er storm. Dat begrijpen we maar al te goed. Tripje naar Duitsland, anyone

Sligro to the rescue
Gaat een ritje naar Duitsland je toch iets te ver? Dan verkoopt ook groothandel Sligro deze huge potten. Moet je wel even een klantenkaart van het bedrijf regelen om een pot bij een zelfbedieningsvestiging te kunnen scoren. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten