Uit onderzoek van de spellenfabrikant Hasbro blijkt dat maar liefst de helft van de spelers probeert vals te spelen tijdens een spelletje Monopoly. Daarom is er nu een nieuwe Monopoly: The Cheaters Edition.

Speel jij altijd (stiekem) vals met Monopoly? Dan wil je de nieuwe Monopoly Cheaters-editie

Eindelijk ongestoord valsspelen

Een spelletjes avond. Het begint altijd zo gezellig totdat iemand met het idee komt om Monopoly te spelen. Iedereen rond de tafel wordt te fanatiek en het spelletje loopt uit de hand. Vooral omdat er altijd iemand is die stiekem geld van de bank pakt of een vakje overslaat. Want even eerlijk, degene die de bank is, is toch sowieso nooit te vertrouwen?

De helft van de spelers speelt vals
Uit onderzoek van de spellenfabrikant Hasbro blijkt dat maarliefst de helft van de spelers probeert vals te spelen tijdens een spelletje Monopoly. Zo vertelt Jonathan Berkowitz, Senior Vice President van Hasbro.

The Cheaters Edition
Daarom besloot hij dat het tijd was om de Monopoly-fans een spel te geven waarbij ze kunnen doen wat ze het liefst doen: valsspelen. De nieuwste versie van Monopoly, de Cheaters-editie, is er een waarbij je moét valsspelen om te winnen.

Kaarten om vals te spelen
Zo krijg je Cheater Cards waar opdrachten op staan. Denk daarbij aan opdrachten als ‘jat geld van de bank’ en ‘betaal de huur van je straat niet’. Deze moet je dan uitvoeren zonder dat een van je medespelers dat merkt. Heeft iemand je door? Dan word je gestraft.
Meerdere personen zijn de bank
Nog een nieuw detail in dit spel: niet één persoon, maar meerdere spelers zijn verantwoordelijk voor de bank. Hallelujah! "Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor de bank wanneer ze aan de beurt zijn. Dat maakt het makkelijker om vals te spelen of bijvoorbeeld een bankroof te plegen.” aldus Berkowitz.

Kopen, kopen, kopen
Ready to play? Deze speciale versie van Monopoly kun je hier kopen voor €28,99

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten