Wat zou de wereld zijn zonder koffie? Exact, een ingekakte boel. Er is alleen wel één klein probleem met koffie: je tanden. De mannen van Clear Coffee, hadden dat ook door en kwamen met een grandioze oplossing op de proppen: doorzichtige koffie.

Tandtastisch! Er is tegenwoordig doorzichtige koffie

Zeg maar dag tegen die aanslag op je tanden

Wat zou de wereld zijn zonder koffie? Exact, een ingekakte boel. Koffie is hemels, koffie is nodig, koffie maakt het leven zo- zoveel mooier dan dat het al is. Er is alleen wel één klein probleem met koffie: je tanden worden er niet bepaald witter op (en oké je kunt er verslaafd aan raken, maar daar gaat dit artikel even niet over). De mannen van CLR CFF, oftewel Clear Coffee, hadden dat ook door en kwamen met een grandioze oplossing op de proppen: doorzichtige koffie. 

Koffie of water? 
Wie de koffie van CLR CFF voorgeschoteld krijgt, heeft waarschijnlijk het idee dat-ie in het ootje wordt genomen, want koffie? Dit is een flesje water. Maar nee dus, het is echt koffie. Wel koud dus. Gemaakt van Arabica-bonen en water en zonder toevoegingen als suiker, zoetstof, conserveermiddelen en stabilisators. Toch zou suiker of melk volgens de makers niet nodig zijn. 


Geheimzinnig
Hoe het allemaal precies in elkaar zit en hoe het kan dat een doorzichtige substantie toch naar koffie smaakt, dat kunnen wij ook maar moeilijk uitleggen. CLR CFF doet er zelf namelijk ook nogal geheimzinnig over. Het enige wat ze loslaten is dat ze gebruikmaken van een unieke methode die nooit eerder is gebruikt. 

Benieuwd? Voorlopig zijn de flesjes alleen nog te koop bij Whole Foods en bij Selfridges in Londen. Voor ongeveer € 3,50 heb jij zo'n koud flessie pleur al in je bezit.

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten