Temptation Island hult zich in de dertiende aflevering in complete duisternis. De batterijen voor de camera doen het nog prima, maar dat weten de kandidaten niet. Ze maken flink gebruik van de stroomstoring.

Temptation Island aflevering 13: het licht gaat uit en de kandidaten nemen het ervan

What happens in the bathroom, stays in the bathroom

© Temptation Island

Temptation Island hult zich in de dertiende aflevering in complete duisternis. De batterijen van de camera's doen het nog prima, maar dat weten de kandidaten niet. Ze maken flink gebruik van de stroomstoring.

'Pindanootjes eten'
Vooral Deborah die meteen vol voor Gino gaat. Waar hij het ‘pindanootjes eten’ noemt, kennen wij dat gewoon als ‘friemelen’ en ‘zoenen’. 

Ook Denise en Mezdi profiteren van het donker. Ze verdwijnen samen naar de badkamer, waar ze who knows what doen. Als we de geluiden mogen geloven, gaat het er heftig aan toe.

Pretty big liars
Denise vertelt trots aan de andere verleiders dat ze hebben gekust en dat Mezdi met ‘z’n pik tegen haar aan zat te rijden’. Dat kan Mezdi niet waarderen.

Wanneer ‘ochtendkrant’ Tim naast zijn bed staat om alle ins- en outs rondom het verhaal uit hem te trekken, ontkent hij, zoals we van hem gewend zijn, alles. Misschien dat hij wat aan het wijze advies van Kevin heeft: “Als het echt zo is gebeurd, dan is het zo gebeurd. Dan moet je ervoor uitkomen. Maar als het niet zo is, dan is het niet zo.”

Maar Mezdi houdt zich vast aan zijn verhaal. Ook tegen Denise zelf. Hij gaat zelfs zover dat de blonde YOLO-verleider in tranen uitbarst. Allebei zeggen ze niet tegen leugenaars te kunnen. Snap jij het nog?
Cherish uit huis?
Tim en Cherish hebben een keer niet samen geslapen. Wat zeggen we: niet een keer, maar zelfs 2 avonden sliep Tim alleen. Na de ‘dikke, dikke pakkerd’ van Tim verdween Cherish naar de andere verleiders. Waarschijnlijk om even af te koelen van alle hitte.

Omdat Tim het nogal fijn schijnt te vinden om met voorwerpen te slapen (de merchandise van Deborah, remember?) knuffelt hij maar met de nachtjapon van Cherish. Net wanneer we dachten dat het niet gekker kon.

Twister 2.0
Gelukkig kan iedereen het op Coconut Beach na een paar uur weer prima met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat ze zich op Mezdi’s kamer verzamelen voor een potje Twister. Eentje waarvan het spel een hele nieuwe betekenis krijgt. "Rechterhand op rood en kreun daarbij," klinkt het in Mezdi’s kamer.

Zo speelden wij het vroeger zeker niet. Maarja, je moet op een of andere manier in de stemming komen voor het laatste feest.

Het allerlaatste feestje
Dat feest ziet er bij de mannen een stuk gezelliger uit dan bij de vrouwen. Waar het bij de vrouwen een afscheidsritueel met emotionele speeches, heel veel witte overhemden en een grote cirkel wordt, is het bij de mannen een groot feest. Lees: Tim die tegen Cherish aan rijdt en zelfs Jeremy die los gaat.
Gelukkig krijgt het feest wel een goede wending voor Deborah. De meiden slepen haar, lichtelijk aangeschoten, het ‘praathokje’ in, waarna Megan zegt: “Ik ga nu heel eerlijk zeggen: ik vond Tim sowieso te lelijk voor je, maar ik durfde het nooit te zeggen. Hij verdient je niet. Je verdient iemand een miljoen keer beter dan hem.” Is ze toch niet helemaal ‘koekeroend’.

Net iets te gezellig
Na het ritueel wordt het ook bij de vrouwen gezellig. Net iets té gezellig als het aan Joshua ligt. Megan en Thijs trekken ineens wel heel erg naar elkaar toe. Thijs wil in het staartje van Temptation Island 2018 toch nog wel erg graag seks hebben, omdat hij maar moeilijk om kan gaan met 'al die testosteron'.

Ook bij Deborah neemt de behoefte duidelijk toe. Zij neemt de verleidersrol van Gino over. En dan is er ook nog Chloé die ineens beweert dat ze van Kevin houdt. Dat wordt wat met die dreamdates volgende week…

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten