Chloë lucht haar hart bij het Belgische blad Dag Allemaal en vertelt dat hun sprookje tussen haar en Kevin inderdaad tot een einde is gekomen.

Temptation Island's Chloë bevestigt: het is echt uit tussen haar en Kevin

"Hij blijft maar flirten met andere meisjes," aldus Chloë

© Temptation Island

Vorige keer in de Temptation Island real life soap: Chloë hield een grote schoonmaak in haar kledingkast en bonjourde al Kevin’s kleding zonder pardon naar buiten. Ook de foto’s van het verliefde stel zijn nergens meer te bekennen. Reden genoeg om speculaties de ronde te laten doen over dat het uit zou zijn tussen de twee.

Vandaag in de aflevering: Chloë lucht haar hart bij het Belgische blad Dag Allemaal en vertelt dat hun sprookje inderdaad tot een einde is gekomen.

Chloë lucht haar hart bij Dag Allemaal
“Onze relatie betekende niks voor Kevin,” zegt Chloë tegen Dag Allemaal. Ze vertelt dat zij degene was die na twee maanden een punt zette achter de relatie. Vooral uit voorzorg.

“Kevin blijft maar flirten”
Zo vertelt ze: "Kevin blijft maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook al effectief bedrogen heeft, maar uit zelfrespect zette ik er een punt achter. Het was een kwestie van tijd voordat hij me zou kwetsen."

I’m so over you
Bij de pakken neerzitten doet de ex-verleider niet. Sterker nog: ze heeft de breuk al goed verwerkt. “Hij was zeker niet de liefde van mijn leven”, vertelt ze. “Hij is eigenlijk ook een hypocriet. Hij was boos toen ik Joshua toevallig eens tegenkwam, terwijl hij wel de hele tijd contact bleef zoeken met Megan.”

Opnieuw eene romance tussen Megan en Kevin?
Wait, what? Megan en Kevin hebben nog contact met elkaar? Dat betekent dat er nog een hoop afleveringen van de Temptation-soap voor ons op de planning staan.

“Onze relatie betekende niks voor Kevin”
Ook Kevin is er niet kapot van dat hun relatie over en uit is. "Hij schrok er niet echt van toen ik de stekker eruit trok," aldus Chloë. “Hij legde zich er ook onmiddellijk bij neer, wat voor mij nog een bewijs is dat onze relatie weinig of niks voor hem betekende.”

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten