Mezdi heeft een mede-realityster gestrikt voor zijn muziekdebuut: Oh Oh Cherso's Matsoe Matsoe, oftewel Joey Spaan, deelde onlangs een foto op Instagram waaruit je maar één conclusie kunt trekken: het duo Mezdi en Matsoe Matsoe is een feit.

Temptation Island's Mezdi gaat voor muziekcarrière samen met Oh Oh Cherso's Matsoe Matsoe

Wordt Mezdi de nieuwe Ronnie Flex?

© Temptation Island

Temptation Island is alweer een paar weken afgelopen. We weten allemaal wat dat betekent voor de koppels en verleiders: de bekendheid neemt af, hun populariteit zakt niet langzaam, maar redelijk snel naar het nulpunt; uitzonderingen daar gelaten. Of zeg je nu dat je wel een idee hebt wat Karim vandaag de dag allemaal uitspookt? 

No way
Dat gaat mij niet gebeuren, horen we Mezdi vastberaden denken, daar zal ik persoonlijk voor zorgen. En hoe. Het lijkt erop dat Mr-vindt-zichzelf-fantastic de muziekwereld ingaat. Hij heeft  daarvoor al flink genetwerkt, met succes. Hij kan immers praten als de beste.

Oh Oh Temptation 
Mezdi heeft een mede-realityster gestrikt voor zijn muziekdebuut: Oh Oh Cherso's Matsoe Matsoe, oftewel Joey Spaan, deelde onlangs een foto op Instagram waaruit je maar één conclusie kunt trekken: het duo Mezdi en Matsoe Matsoe is een feit.

Stop, Load, Play! Nieuwe track is Loading! CHEATCODE!!', schrijft Joey in de caption van de foto waarin Mezdi is getagd. Matsoe Matsoe timmert al langer aan de weg als dj, maar wat Mezdi's bijdrage aan deze 'CHEATCODE' gaat zijn? Wellicht blijkt de beste man net zo goed in zingen als in praten. Of, gokje: misschien zet hij z'n praatkunsten om in een MC-act? We houden je op de hoogte.

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten