Instagramfoto's van dobberende meisjes op een opblaasbare flamingo zijn zó 2017. Deze zomer zijn het opblaasbare eilanden die je feed gaan domineren.

To do deze zomer: chillen op een opblaasbaar eiland

Trommel je vrienden maar op voor een fissa op het water

© Sam's Club

Instagramfoto's van dobberende meisjes op een opblaasbare flamingo zijn zó 2017. Deze zomer zijn het opblaasbare eilanden die je feed domineren. 

Dobberende fissa
Opblaasbare eilanden in de vorm van een pauw, eenhoorn of flamingo om precies te zijn. Je kunt flink wat vrienden uitnodigen op je 'boot'-feestje. Het dobberende dier is namelijk zo groot als een gemiddelde studentenkamer in Amsterdam: 10 vierkante meter. Daarbij zijn er koelruimtes en bekerhouders aanwezig.

Party Island
Het zwembadspeeltje wordt dan ook niet voor niets een 'Party Bird Island' genoemd. Vooralsnog zijn ze alleen te koop via de Amerikaanse website Sam's Club voor omgerekend 121 euro. Zowel de pauw als de eenhoorn en de flamingo zijn klaarblijkelijk erg in trek gezien het gegeven 'out of stock.' Aangezien de zomer nog wel even op zich laat wachten, verwachten we dat er wel weer nieuwe exemplaren online verschijnen, en Nederlandse winkels hierop inspelen. Aldi of Lidl, misschien? 

De supermarkten zijn immers de plek voor al je betaalbare zomer gear, is uit voorgaande jaren gebleken. Denk aan de opblaasbare jacuzzi en het lounge-eiland. We houden je op de hoogte!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten