De 34-jarige bioloog Freek Vonk heeft een extra paar handen tijdens zijn kerstshows nodig om zijn reptielen en andere (enge) beesten aan het publiek te laten zien.

Vacature: Freek Vonk zoekt een assistent!

Podiumbeest en slangengek?

Dierengek Freek Vonk treedt tijdens de kerstvakantie drie keer op in het AFAS Live met zijn nieuwe live show 'Op Wereldreis'. Enorm enerverend nieuws voor alle mede-dierenfreaks natuurlijk. Er is alleen een klein probleem; de 34-jarige bioloog heeft een extra paar handen op het podium nodig om zijn reptielen en andere (enge) beesten aan het publiek te laten zien. Ofwel: Freekt zoekt een assistent. Wie biedt? 

Kerstshow
Freek staat op 27, 28 en 29 december op het podium. Op Facebook plaatste hij afgelopen woensdag een oproep: 

Fans
Hoewel er geen leeftijdsgrens wordt genoemd, wordt uit Freeks oproep toch wel duidelijk dat hij op zoek is naar een kleine (en jonge) dierenvriend. Maar hé, je bent fan of je bent fan... En dus is het 't proberen waard. 

Filmen maar
Lijkt het je wel wat om de rechterhand van Freek te worden en een wurgslang om je nek te hangen, een vogelspin over je arm te laten wandelen of Johan de Varaan een aai te geven (ons niet gezien)? Dan moet je een video maken waarin je presentatie-skills laat zien en deze delen via Instagram of Facebook met de hashtag #freekvonklive. En dan is het afwachten maar. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten