Het is toch veel leuker (en persoonlijker) om een herinnering te herbeleven op papier dan digitaal?

Via 'Klikkie' krijg je maandelijks foto's thuisgestuurd voor in je fotoalbum

Is dat even een tamelijk briljant idee

Festivals, reizen, spontane borrels, selfies... Je telefoon staat vol met foto´s van alledaagse, maar bijzondere momenten. Alles wordt met een duimklik vastgelegd om vervolgens op te gaan in een zee van nooit meer teruggezochte foto’s. Zonde. Want zeg nu zelf: het is toch veel leuker (en persoonlijker) om een herinnering te herbeleven op papier dan digitaal?

De digitale wereld persoonlijk gemaakt
Dat vonden ook Klikkie-initiatiefnemers Jeffrey Dorrestijn en Uri Roos. Tijdens een biertje bedachten de twee jonge ondernemers dat dit anders moest kunnen. Eenvoudiger, sneller, moeitelozer. Met Klikkie als resultaat, het eerste foto-abonnement dat elke maand een selectie van de mooiste momenten uit je leven thuisbezorgd. Hoef je niets voor te doen, behalve het knip-en-plakwerk. 

What to do
Het enige wat je hoeft te doen, is met een klik op de knop een abonnement af te sluiten. Kost je €94,95 per jaar of €7,95 per maand (elke maand opzegbaar). Maar dan heb je wel wat. Namelijk: hoge kwaliteit foto’s om in te lijsten, op te hangen, in te plakken of om weg te geven. Elke maand opnieuw.

Na het afsluiten van je abonnement krijg je een fotoboek van gerecycled leer thuis gestuurd. Vervolgens krijg je maandelijks een herinnering van Klikkie om je favoriete foto's van die maand te selecteren. Snel en eenvoudig, zonder poespas.  

Met een druk op de knop worden de foto’s geupload en binnen een paar dagen liggen de afbeeldingen van hoge printkwaliteit in verschillende formaten op je deurmat. Een maandabonnement kan trouwens ook. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten