Jenna Dewan Tatum, eat your heart out.

Viral van de dag: Channing Tatum gaat los met de caissière van tankstation

Jenna Dewan Tatum, eat your heart out

Sta je nietsvermoedend achter de toonbank van het tankstation waar je werkt, komt Channing Tatum binnen. Of je met 'm wil dansen. Het overkwam Beatrice uit North Carolina. Er is een video van. Bekijk 'm en je vindt Channing nog leuker. 

De acteur uit onder meer Magic Mike en Step Up liep het tankstation in voor koffie en chocola. Ondertussen werd hij gefilmd. Grote kans dus dat Channing de caissière met voorbedachte raden ten dans vroeg.

Jenna Dewan Tatum, eat your heart out
Nadat hij een praatje met haar aanknoopte, wat grapte dat hij de manager was, kreeg hij haar zover uitgebreid met hem te dansen. De beste Beatrice doet niet onder voor Channings vrouw en danspartner in Step Up, Jenna Dewan Tatum. 

Channing plaatste de video op Facebook met de tekst: Nothin better than a little dance party. Thank you, Beatrice. De video ging uiteraard hartstikke viral met ongeveer 13 miljoen views so far. 


Channing in Nederland
Goed nieuws voor ons. Channing Tatum is vrijdag 18 augustus in Nederland voor de première van zijn nieuwe film Logan Lucky in Tuschinski Amsterdam

Zeg Channing, kom je dan ook even langs bij ons op de redactie? Wij zijn vast oefenen op wat sexy moves.

Logan Lucky
Logan Lucky is een misdaadcomedy over twee broers (Channing Tatum en Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. De film draait vanaf 24 augustus in de Nederlandse bioscoop. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten