Weet je al dat je in januari naar Londen vliegt, in april naar Florence en in juli naar Nice? Of ben jij de gelukkige met een vakantiehuis ergens in Europa. Komt dat even mooi uit. KLM introduceert de zogenaamde Flight Bundle.

Vlieg je vaker dan 3x per jaar binnen Europa? Dan maakt KLM je blij

Is dat even handig

Ben jij van de citytrips? Weet je al dat je in januari naar Londen vliegt, in april naar Florence en in juli naar Nice? Of ben jij de gelukkige met een vakantiehuis ergens in Europa. Komt dat even mooi uit. KLM introduceert de zogenaamde Flight Bundle. Wat dat betekent? Korting, korting, korting. 

Addertje?
Met KLM Flight Bundle selecteer je vooraf de bestemming(en) en het aantal vluchten, maar pas als je zin krijgt om jouw koffers te pakken, kies je de datum van vertrek. Omdat je vooruit betaalt, is de prijs al bepaald. Wat betekent dat je een stuk voordeliger reist. 

Delen maar
Dan denk je vast, waar zit het addertje? Nou, die is er vooralsnog niet. KLM houdt op elke vlucht een stoel voor je vrij, ook in het weekend en schoolvakanties. Vooruit boeken kan van 180 dagen tot voor 4 uur voor vertrek. Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs van je vluchten. Ook fijn; je mag je bundel delen met anderen. 

Wij zeggen, enjoy your cheap ass flight.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten