Geen zin in een standaard ijssmaak? Probeer dan eens spekkoek-ijs.

Voor alle spekkoek-lovers: er bestaat nu spekkoek ijs

Je favoriete guilty pleasure nu ook als verkoeling

Goed nieuws: we hebben een lang weekend voor de boeg. Tijdens dat lange weekend wordt het ook nog eens ontzettend lekker weer. Lees: zo’n 23 graden én zonnig. Of je die vrije dagen nu thuis in de tuin, op een terras of op het strand gaat besteden, een ijsje hoort daar sowieso bij. Geen zin in een standaard smaak? Probeer dan eens spekkoek-ijs.

Spekkoek maar dan anders
Ja, je leest het goed. Deze Indonesische guilty pleasure is nu ook verkrijgbaar in de vorm van roomijs. Bij de ijssalon Paulsijs in Almere koop je hem naar origineel Indonesisch recept, volgens hun Facebookpost.
Een retourtje Almere
Ben jij helemaal gek van spekkoek ijs? Dan heb jij vast een retourtje naar Almere over voor deze lekkernij. Geen zin om naar ijssalon Paulsijs af te reizen, niet getreurd: er bestaan nog veel meer aparte ijssmaken. Zo is er Liefmansbier-ijs, Toblerone-ijs en kun je gewoon in de dichtsbijzijnde supermarkt M&M's-ijs scoren. Ga je liever zelf aan de slag? Probeer dan deze zure matten-wodka-ijsjes.

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten