Dat Tim van Temptation Island in alles een tikkeltje intens is, bewees hij meerdere malen in het programma. Ook dit keer komt de kandidaat weer met een actie waar heel Nederland en België van versteld staan. Hij neemt een 'Timtation'-tattoo.

Voor wie het gemist heeft: Tim van Temptation Island heeft een ‘Timtation’-tattoo

Zijn bizarre acties zijn vereeuwigd

© Temptation Island

Dat Tim van Temptation Island in alles een tikkeltje intens is, bewees hij meerdere malen op het eiland. Ook dit keer komt de kandidaat weer met een actie waar heel Nederland en België versteld van staan. De Temptation-kandidaat laat zijn ervaringen op Thailand vereeuwigen op zijn onderarm.

Een kleurplaat van de kleurplaat
En wie kan die tattoo nu beter zetten dan dé kleurplaat van Temptation Island? Niemand, dus aan verleider Fabrizio de eer om het plaatje te zetten. In een livestream op zijn Instagramaccount deelde Tim met al zijn volgers het proces.

En dit is het resultaat:

“De kers op de taart van Temptation”
De Temptation-kandidaat kan voor de rest van zijn leven kijken naar de enorme tekst ‘Timtation Island’,  een diamant en twee kersen. Dat laatste verklaart hij aan Fabrizio als volgt: “De kers van Cherish. De kers op de taart van Temptation.”

Waar die diamant voor staat, mogen we zelf invullen… Zou het iets met een trouwring te maken hebben?

Kan het nog gekker?
Na alle Temptation Island afleveringen die we tot nu toe hebben verslonden, wisten we natuurlijk al dat Tim tot veel in staat was. Toen hij helemaal hotel de botel op Deborah het eiland betrad, hadden we alle vertrouwen in hem. Toen hij vervolgens het bordje met ‘No Girls Allowed’ ophing, vonden we hem een een beetje vreemd en na zijn liefdesverklaring aan Cherish volledig krankzinnig.

Hoewel we elke keer het idee hebben dat het niet erger kan, blijft hij het tegendeel bewijzen. Wat zal er na deze tattoo op ons te wachten staan? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten