Niet alleen op de schaatsbaan scoren de Olympiërs goed. Met ongeveer 3.500 afgetrainde lijven in één dorp en weinig ander vermaak, kan het niet alleen bij sporten blijven.

Wat doen sporters in het Olympisch dorp? Tinderen, heel veel Tinderen

'Een voordeelverpakking condooms graag'

De Nederlandse sporters gaan lekker op de Olympische Spelen. Met twaalf medailles in de pocket, waarvan vijf goud, zijn 'we' lekker bezig in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Maar niet alleen op de schaatsbaan scoren de Olympiërs goed.

Qua liefde (en/of seks) zit het ook wel snor. Met ongeveer 3.500 afgetrainde lijven in één dorp en weinig ander vermaak, kan het niet alleen bij sporten blijven. De duimen worden ook goed getraind, zullen we maar zeggen. Dat blijkt uit een item van Cosmopolitan gisteravond. 

Tinderen maar
Het feest der Tinder-erkenning begon tijdens de Olympische Zomerspelen in 2016. Tijdens het wereldwijde sportevenement in Rio steeg het aantal Tindergebruikers enorm. Iets wat de digitale matchmaker uiteraard zelf ook was opgevallen en waar ze nu op inspelen.

Goud op het podium, goud in de liefde
Alle atleten hebben een Tinder Gold abonnement van Tinder gekregen om er guitig op los te swipen. In tegenstelling tot 'de normale mens', hoeven de spierbundels er geen €18 euro (per maand) voor te betalen.

Niet alleen vertelt Tinder dat sporters de datingapp als leuk tijdverdrijf zien tussen alle trainingen en wedstrijden door, ook de sporters zelf doen een boekje open over hun digitale liefdesleven. 

"Ik doe het met iedereen"
Maddison Hubbell
(kunstschaatser): "Zet een groep 20-jarigen in topvorm bij elkaar in één ruimte waar ze niet weg kunnen en er gebeuren spannende dingen. Alpineskiester Laurenne Ross windt er geen doekjes om. "Ik heb het met iedereen gedaan". Jammer genoeg treden ze niet in details. "Wat in het olympisch dorp gebeurt, blijft daar," aldus Rico Roman

Voordeelverpakking
Ook de organisatie was ingespeeld op de hitstige topatleten met te veel tijd. Om, naast sportblessures, genitale blessures te voorkomen zijn er uit voorzorg 110.000 (!) condooms uitgedeeld in het dorp. Dat zijn er dus rond de 35 per persoon. Geloof jij nog dat ze geen seks voor de wedstrijd hebben? Uhuh, wij ook niet. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten