Voor televisiekijkend Nederland ziet The Voice-coach Waylon eruit als staal, maar ook hij trekt zich negatief commentaar wel eens aan. Het zijn namelijk niet alleen de kandidaten die een hoop commentaar te verduren krijgen.

Waylon: "We worden als coaches afgezeken, dat vind ik verrot"

Zo, The Voice-coach zegt even waar het op staat


Voor televisiekijkend Nederland ziet The Voice-coach Waylon eruit als staal, maar ook hij trekt zich negatief commentaar wel eens aan. Het zijn namelijk niet alleen de kandidaten die een hoop commentaar te verduren krijgen, ook de coaches krijgen regelmatig een boel negativiteit over zich heen. 

Niet oké
En dat vindt Waylon niet oké: "Wij nemen iedere keer een risico om mensen te entertainen en hun zorgen te laten vergeten. Daar word je op afgezeken. Dat vind ik verrot", zegt de zanger vandaag in De Telegraaf. "Wees eens trots op wat je ziet. Je mag áltijd een mening hebben, maar wel vanuit intelligentie in plaats van achterlijk gewauwel. Begin eens met fatsoen."

Verzin eens iets goeds
Hoewel Waylon van mening is dat mensen zich beter moeten gedragen, is hij niet echt onder de indruk van het commentaar dat hij krijgt: "Mensen vallen bij mij vaak in herhaling en grijpen terug naar het verleden. Dat is iets makkelijks om mij mee te slaan. Verzin eens iets dat je echt denkt: shit. Stomheid regeert."

Zo jong
En Waylon zou Waylon niet zijn als hij zich niet vooral zou bekommeren over de deelnemers van de talentenjacht. Zo raadt hij zijn pupil Pleun, één van de finalisten, aan om niet op social media te kijken. "Zij heeft het geluk dat ze een beetje favoriet is en de positieve reacties overheersen. Er kunnen er 99 geweldig zijn, maar een hele nare beklijft als je zo jong bent", aldus Waylon. "Dat meisje komt net kijken. Laat zien dat ze welkom is en geef haar kans om te groeien."

En dan nog wat
Eén iemand hoeft zich in ieder geval niet langer druk te maken over negatieve reacties, en dat is Guus Meeuwis. In het radioprogramma Evers staat op maakte de zanger vanochtend bekend dat hij na één seizoen alweer afscheid neemt als coach van het programma. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten