"Woehoew, heeft Deborah plots blond haar Tim?"

YouTuber maakt rapnummer en parodie op Temptation Island: "Toch niet den Tim"

"Woehoew, heeft Deborah plots blond haar Tim?"

Temptation Island doet rare dingen met een mens. Bijten in een arm, likken aan een oor - spoilers -, samenwonen, verliefd worden en wie weet wat er nog allemaal komen gaat... 

Eigen risico
Of nouja; wie weet, wie weet. We weten al wel een beetje wat voor bizarre wendingen er nog op het programma staan, dankzij de preview van aflevering 9. Klikken op eigen risico.  

Toch Niet Den Tim
Aflevering 8 bracht nogal wat teweeg. Wij schreven de meerdere kortsluitingen van ons af, YouTuber DinoDaan zingt het van zich af. Hij heeft een hilarisch rapnummer en parodie gemaakt van de heftigste beelden van Temptation Island. Met name van Tim. Het nummer heet dan ook 'Toch Niet Den Tim.' De songtekst, het deuntje en de video erbij zorgen werkelijk waar voor een hardop lach-momentje. 

Koekeroend
De eerste paar zinnen: "De Kevin had geen respect. Megan zag wat beelden, nam wat kaas, en daarna dook ze in bed. Sindsdien slaapt Megan nooit meer alleen. Koekeroend, maar dat is geen probleem, woehoe want de Kevin is haar ex nu." Je moet de video maar gewoon even bekijken.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten