Nadat Zayn Direction de band One Direction verliet en verder ging als solo-artiest turnde hij helemaal om tot badboy. Inclusief een goede portie tatoeages en gewaagde outfits. Zijn haar kan dan natuurlijk niet achterblijven.

Zayn Malik bijna onherkenbaar door nieuwe coupe

Wat is er met de knapperd uit One Direction gebeurd?

© Getty Images

We kunnen wel stellen dat zanger Zayn Malik de afgelopen jaren door een heftige periode is gegaan. Nadat hij de band One Direction verliet en verder ging als solo-artiest, turnde hij helemaal om tot badboy. Inclusief een flink portie tatoeages en gewaagde outfits. Zijn haar kan dan natuurlijk niet achterblijven.

Bye, bye Gigi
Niet alleen zijn afscheid van de band, ook zijn break-up met model Gigi Hadid was een ‘dingetje’ in het leven van de zanger. En ja, zware periodes gaan gepaard met drastische veranderingen. Lees: heftige veranderingen in Zayn’s coupe.

De vele kanten van Zayn
Zo kennen we Zayn als, naar de mening van veel vrouwen, het knapste lid van de boyband One Direction.

Niet lang nadat hij de band verliet was het tijd voor een wat ‘gewaagder’ imago en dus ook een edgy kapsel. Lees: opscheer én man bun.
Vervolgens ging hij nog een stapje verder en ging de zanger zelfs voor bijna kaal. Eerlijk is eerlijk: hij kan het hebben.
Uiteraard heeft ook Zayn hét kapsel van 2018 gehad a.k.a. het ‘Temptation Island’s Joshua-kapsel’. Een volledig blonde coupe met opscheer.
Nu lijkt Zayn helemaal van god los. Na zijn hoogblonde coupe, vond de zanger het tijd voor paars.
Inmiddels is de zanger weer back together met Gigi. Wij vragen ons heel erg af wat zij van zijn haar vindt. Wellicht dat zij hem kan overtuigen weer voor een ietwat minder ‘opvallende’ coupe te gaan.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten