Dierenartskiezen.nl is een nieuwe website die het binnen één minuut inzichtelijk maakt welke dierenarts het goedkoopste én beste is.

Zo bespaar je binnen 1 minuut al snel € 370 op je dierenartskosten

Onderzoek wijst uit dat een behandeling in dezelfde buurt vier keer duurder kan zijn


Krijg jij altijd de zenuwen als je aan de ziektekosten van je huisdier denkt? We begrijpen je. Een antibioticakuur of een algemeen onderzoekje is al snel een hap uit je maandelijkse budget.

Vier keer duurder
Maar hé, het gaat hier wel om je maatje. En dus twijfel je geen seconde om met jouw dier naar de dierenarts gaat. Dat is veelal dezelfde dierenarts, wel zo makkelijk. Toch is het niet zo verkeerd om eens een 'vergelijkend warenonderzoek' te doen. Onderzoek wijst uit dat een behandeling in dezelfde buurt vier keer duurder kan zijn. De sterilisatie van een konijn is soms zelfs bijna vijf keer duurder.

Dierenartskiezen
Dierenartskiezen.nl is een nieuwe website die binnen één minuut inzichtelijk maakt welke dierenarts het goedkoopste én beste is. Vul je postcode in, het gewicht van je dier én de behandeling die het nodig heeft en voilà: je weet precies welke arts het interessants is. Uiteraard staat kwaliteit van de zorg voorop. Daarom kunnen bezoekers dierenartsen ook beoordelen.

De eerste bevindingen?
Dierenartsen in de Randstad zijn gemiddeld tien procent duurder dan daarbuiten bij behandelingen als castraties, sterilisaties en de meest toegepaste inentingen.

Een dierenarts in het Noord-Brabantse Berlicum vraagt € 225 voor de sterilisatie van een grote hond (40 kilo). In Hillegom rekent een dierenarts hier € 595 voor. Dat is een verschil van € 370. Een dierenarts in het Friese Wommels doet konijninentingen voor € 15, in Renkum (Arnhem) offreert een dierenarts hiervoor € 69,50.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten