Bringing GLAMOUR into your daily life!

Zo maak je frisse en fotogenieke watermeloentaart

Watermeloen schreeuwt 'ZOMER!!'


Geen enkel stuk fruit schreeuwt 'ZOMER!!' zoals een watermeloen doet. Het is fris, krakerig en brokkelig als een waterijsjes en het sap druipt met elke hap langs je vingers. Vakantie.  

Gezond
Een stuk watermeloen is ideaal voor de zomer, want het bestaat voor 95% uit water. Die extra hydratatie kan je (huid) goed gebruiken in warm weer. En er is meer. Watermeloen bevat ook ijzer, vezels, kalium, vitamine C en de antioxidanten lycopeen en bètacaroteen. En die zwarte pitjes moet je er vooral niet uit peuteren, die bevatten veel proteïne. 

Stapelen!
Nu is watermeloen lekker. Maar watermeloen kan ook als basis voor nog meer good stuff. Deze zomer gaan we sowieso bovenstaande watermeloentaart en/of pizza (ligt eraan welk idee ons meer aanstaat op dat moment, de aankleding is hetzelfde) maken. Het idee: bekleed een ronde schijf watermeloen en presenteer het als taart. Of snijd al pizzapunten en zet schaaltjes op tafel met verschillende opties. Kunnen je vrienden het zelf aankleden. 

Beleg en decoratie
Voor de basis: denk aan Griekse yoghurt, vanille yoghurt, roomijs of yoghurtijs. Ook heel lekker is kokosyoghurt of -ijs. Dan fruit naar keuze: blauwe bessen, granaatappelpitjes, passievrucht. En eventueel nog wat munt. Happen maar! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten