Dit zijn de 9 duurste kattenrassen

Maak je op voor bedragen die zelfs oplopen tot €70.000. Welk ras vind jij het mooist?

duurste-kattenrassen-ter-wereld
Mikhail Vasilyev

Crazy cat ladies, jullie kunnen je hart weer ophalen. Het is tijd voor de 9 duurste katten ter wereld. Hetzij omdat de rassen moeilijk te kweken zijn, the cats gewoon allemachtig prachtig zijn, of allebei. In de gallery volgt de line up, van duur, naar duurder, tot duurst. Maak je op voor bedragen die zelfs oplopen tot €70.000. Welk ras vind jij het mooist?

Advertentie - Lees hieronder verder
2 De Schotse Vouwoorkat

Voor de kat met de aparte oren kun je tot wel €2100 betalen.

4 De Blauwe Rus

I was told if I pose nicely I get extra treats. But then there's always a photobomber! 👀

Een bericht gedeeld door Bluebell & Skye (@russianbluegirls) op

Lijkt op de Britse Korthaar, maar dan wat magerder. De Rus is goed voor €2200.

6 De Peterbald

Het ras is ontstaan door een experiment met een Oosterse Korthaar en een Dox Sphynx. De Peterbald staat bekend om zijn intelligentie en de prijs kan oplopen tot €3500.

7 De Bengaalse Kat

Lijkt op een luipaard en dat is ook te verklaren. Het ras is namelijk een kruising tussen een gewone huiskat en een Aziatische Luipaardkat. Na de kruising tussen de twee katten, moeten er vier generaties tussen zitten, wil je het Bengaalse ras krijgen. Daarom kan de prijs oplopen tot €20.000.

8 De Savannah

Beautys of today #love #cats #savannah #beautiful #nomad #animal #spirit #magic #wild

Een bericht gedeeld door Wild Cat Art (@ushuaia__x) op

Ook de Savannah is een kruising en kan zo loyaal als een hond zijn voor het baasje. Hoe diep je in de buidel moet tasten? €40.000 he is.

9 De Ashera

Op nummer één prijkt de Ashera. Het is een kruising tussen een huiskat, een Afrikaanse Serval en een Bengaalse Tijgerkat. Hij is moeilijk te 'kweken', dus voor deze unieke ster betaal je €70.000.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good