​Dit zijn de perfecte kerstcadeaus voor je vriend tussen de € 5,95 en de € 169

En je wordt er zelf ook blij van!

hudsons-bay-kerstcadeaus-vriend
Hudson's Bay

Beginnen de cadeaus voor jou zich al op te stapelen onder de Kerstboom? Maar ben je nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau voor je vriend? Het vinden van een cadeau voor vriendlief hoeft helemaal geen struggle te zijn. Sterker nog: wij vonden bij Hudson’s Bay een waslijst aan cadeaus - waar je stiekem zelf ook heel blij van wordt.

The Magic is Now
Bij Hudson’s Bay vind je eindeloos veel fijne cadeaus (én feestelijke outfits). En als het aan het warenhuisketen ligt, maken we er een magische Kerst van dit jaar. Met de feestelijke leus ‘The Magic is Now’ opent Hudson’s Bay dan ook de deuren voor je deze decembermaand. Tijd om die cadeaus in te slaan voor je man. Glamour’s redactie zocht de mooiste cadeaus voor je uit. Kijk hieronder mee!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Smokin' hot
Hudson's Bay

We hoeven je niet uit te leggen dat je vriend in smoking eigenlijk een cadeau is voor jezelf. Dit jasje en de bijpassende pantalon scoor je nu voor €99.

2 Vlinderdas
Hudson's Bay

Krijg je al vlinders in je buik bij het idee dat je vriend deze das draagt tijdens de feestdagen? Wij ook. Deze vlinderdas van Michaelis moeten we hebben. €19,95.

3 Aftershave lotion
Hudson's Bay

Je vriend gaat erg blij zijn met deze aftershave lotion van Gentleman's Hardware, maar belangrijker nog is dat hij mooi op de wastafel staat. Worden we blij van. €11,95.

4 Lingerie
Hudson's Bay

Van deze rode kanten bh van Kira weet je zeker dat zowel jij als je vriend er plezier aan beleven. Kortom, het perfecte cadeau voor onder de boom. €37,80.

5 Daniel Wellington
Hudson's Bay

Dit Classic Sheffield horloge van Daniel Wellington is zo'n klassieker waar je niet de fout mee in kan gaan. Deze klok wil iedere man om zijn pols! €169.

6 Whisky karaf
Hudson's Bay

Drinkt je vriend graag whisky? Dan is dit het perfecte cadeau! Kun je zijn whisky stylish bewaren, zonder dat je tegen al die flessen aan hoeft te kijken. €5,95.

7 Bluetooth speaker
Hudson's Bay

Is jouw vriend dol op gadgets en muziek? Dan is deze draagbare en draadloze blootooth speaker van Fresh & Rebel zeker weten een schot in de roos. €39,95.

8 Oplaadkabel Le Cord
Hudson's Bay

Oplader vaak kwijt? Met deze oplaadkabel van Le Cord kan je vriend geheel in stijl zijn telefoon opladen. €29,95.

9 Armani Code Deo Stick
Hudson's Bay

Deze Armani Code Deo Stick van Georgio Armani is een superfijne stick deodorant die ook nog eens zaligmakend lekker ruikt. Win-winsituatie, al zeggen we het zelf. €40.

Premium kerstcadeaus

Meer kerstcadeaus shoppen? Kleding, schoenen, tassen, lingerie, beauty, sieraden, horloges, kinderkleding en alles voor je interieur: je vindt het allemaal bij Hudson’s Bay.

Naast premium brands als Love Stories, Anecdote, Rika Studios, Urban Decay, Opening Ceremony, The Kooples, Atelier de L’Armée, Karl Lagerfeld en Hay, zijn ook iconische vintage tassen van LXR & Co en het werk van verschillende jonge ontwerpers te koop in de warenhuizen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good