5 vrijgezelle en knappe prinsen

Van een Arabische sjeik tot onze Engelse lieveling

knappe-vrijgezelle-prinsen
Jonny Caspari

Voor iedere vrouw die nog wacht op haar prins op het witte paard zit tussen deze echte prinsen misschien wel the one. Ze zijn in ieder geval knap én vrijgezel. Natuurlijk is een prins ietwat hoog gegrepen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sjeik Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum
Getty Images

Duizend en één nacht dromen worden werkelijkheid met deze Arabische prins. Deze lucky prince is in een goede familie geboren en ook nog met goede genen, want Hamdan Bin Mohammed is de kroonprins van Dubai én nog knap ook!

2 Constatine Alexios
royal_greeceInstagram

We kunnen nu al zien dat dit groene blaadje een echte Griekse Adonis wordt. Constantine Alexios van Griekenland en Denenmarken is met zijn 17 jaar de jongste vrijgezelle prins in dit lijstje. Hij woont nu in New York en is de tweede in lijn van de voormalige Griekse troon.

3 Prins Harry
Getty Images

Prins Henry Charles Albert David van Wales kennen wij natuurlijk als prins Harry en is nog altijd onze favoriete vrijgezelle prins.

4 Prins Wenzeslaus van Lichtenstein
Getty Images

Zijn naam doet vermoeden dat hij uit een sprookje komt wandelen, maar de prins is helemaal echt. Hij is al 42 jaar en nog steeds hartstikke single. Hij is vooral bekend geworden door zijn beruchte relatie met Adriana Lima van 2003 tot 2006.

5 Azim Brunei
Getty Images

Deze Aziatische prins is de derde in lijn voor de troon van de staat Brunei. Hoewel Brunei niet veel groter is dan onze eigen Gelderland is deze prins the talk of the town. Hij staat bekend om zijn extravagante feesten met a-list celebrities.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good