De 14 leukste films op Netflix

You’re welcome

netflix-films
VeroutureInstagram

Het wordt weer koud en dat betekent: Netflixen op de bank onder een dekentje. Om je scroll-tijd op de streamingdienst wat minder te maken, tippen we - wat ons betreft - de leukste films op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Amanda Knox

Online redactie stagiaire Nikki tipt de waargebeurde documentaire ‘Amanda Knox’. Amanda Knox wordt verdacht van een seksmoord op de 22-jarige student Meredith Kercher. In de docu is te zien hoe Amanda en de mensen die er mee te maken hebben hun verhaal doen.

2 Twilight

Voor mode stagiaire Dominique maakt het niet uit welke film van de hele serie Twilight, het liefst allemaal. Twilight vertelt het verhaal van vampier Edward (Robert Pattinson), weerwolf Jacob (Taylor Lautner) en Bella (Kristen Stewart).

Voor wie zin heeft in een filmmarathon is Twilight een echte aanrader. Alle vijf de films staan op Netflix.

3 The Angel

The Angel vertelt het waargebeurde verhaal over Ashraf Marwan (Marwan Kenzari). Ashraf is de schoonzoon van de Egyptische oud-president Gamal Nasser. Als spion van Israël krijgt hij informatie die politieke gevolgen hebben. Fashion Assistant Esmeralda tipt deze film.

4 Django Unchained

In Django Unchained zien we hoe slaaf Django (Jamie Foxx) en premiejager Dr. King samenwerken om de vrouw van Django te redden uit de seksslavernij. Leonardo DiCaprio is te zien als slavenhouder in de film. Volgens mode stagiaire Gianna moet je deze film gezien hebben.

5 The Choice

Een beetje romantiek never killed someone. De lievelingsfilm van mode assistent Charlotte is The Choice. Hoofdrolspelers Gabby (Teresa Palmer) en Travis (Benjamin Walker) worden langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Één klein ding: ze hebben allebei al een relatie met iemand anders.

6 Annihilation

Annihilation is getipt door beauty editor Nina. De sciencefiction-horrorfilm vertelt het verhaal van Lena (Natalie Portman). Kane (Oscar Isaac), de man van Lena, wordt naar een onbewoond gebied gestuurd. Kane is de enige overlevende van de expeditie, maar ligt wel in een coma. Lena gaat terug naar het gebied om erachter te komen waardoor haar man in een coma terecht is gekomen.

7 The Dictator

The dictator is een hilarische komedie met niemand minder dan Sacha Baron Cohen (bekend van o.a. Borat) in de hoofdrol. In de film is te zien hoe Generaal Aladeen zijn volk en democratie onderdrukt. Marketing stagiaire Nikita ligt in ieder geval elke keer dubbel bij het kijken van de film.

8 Prisoners

National Glamour Day’s Danielle tipt de film Prisoners. Er worden twee meisjes vermist, onder wie de dochter van Keller Dover (Hugh Jackman). Wanneer het onderzoek van rechercheur Loki (Jake Gyllenhaal) vastloopt, besluit Keller zelf zijn dochter te zoeken.

9 Twelve Years a Slave

Volgens vormgever Jeffrey moet je de film Twelve Years a Slave ooit gezien hebben. Het verhaal van Solomon Northhup (Chiwetel Ejiofor) wordt verteld. Solomon was een vrij man totdat hij gevangen wordt genomen en wordt verkocht als slaaf. Hij probeert van alles om zijn oude leven weer terug te krijgen. Ook Brad Pitt is te zien in de film.

10 Taken

De dochter van Bryan (Liam Neeson) en zijn vrouw (Nederlandse actrice Famke Janssen) wordt ontvoerd in Parijs. Dochter Kim (Maggie Grace) en haar vriendin Amanda (Katie Cassidy) worden gepakt door vrouwenhandelaars. Bryan heeft 96 uur de tijd voordat zijn dochter en haar vriendin verdwijnen in de internationale vrouwenhandel. Vormgeving stagiaire Zoë tipt Taken.

11 Weg van Jou

Online redactie stagiaire Jessie tipt de Nederlandse romantische komedie Weg van Jou. In de film denkt de Rotterdamse Evi (Katja Herbers) dat ze voor haar werk wordt overgeplaatst naar een vestiging in Rio de Janeiro. Dit blijkt toch niet het geval, het wordt Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen. Wat uiteraard zorgt voor heel wat lachwekkende momenten.

In de hilarische komedie zijn veel BN’ers te zien, onder wie: Elise Schaap, Imanuelle Grives, Maarten Heijmans en Carly Wijs.

12 Wolf of Wall Street

Online editor Julia kon niet kiezen. Volgens haar moet je onderstaande titels sowieso een keer aanklikken op Netflix.

13 Good Will Hunting
14 Forrest Gump
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good