Nu al zin in kerst? 5 kerstfilms die je nu op Netflix kunt zien

Dekentje paraat?

christmas-prince
Christmas Prince

Nu de nazomer voorbij is, ruilen we een glas wijn op een terras in voor een dekentje en een film op de bank. Op 2 november brengt Netflix een nieuwe kerstfilm uit, The Holiday Calendar. Maar voor wie nu al Jingle Bells zit te neuriën: onderstaande vijf kerstfilms kun je nu al bekijken op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 A Christmas Prince

Het hoofdpersonage Amber Moore wordt verward met de leerkracht van de jonge prinses Emily. Dit toeval gebruikt ze als alibi om een artikel te schrijven over kroonprins Richard. In dit op en top kerstsprookje hangt magie en liefde in de lucht. Later in het jaar lanceert Netflix ook de opvolger; A Christmas Prince: The Royal Wedding uit.

2 Bad Santa

Het duo Willie (Billy Bob Thorton) en Marcus (Tony Cox) gaat verkleed als kerstman en kerstelf op boevenpad. Het doel is niet om de kerstsfeer te verspreiden, maar om verschillende warenhuizen te bestelen. Tijdens hun laatste poging loopt er van alles fout, met als gevolg chaos en hilariteit alom. Als je fan bent van The Grinch, dan is deze film de geknipte kerstfilm voor jou.

3 The Nightmare Before Christmas

Na jarenlang mensen de stuipen op het lijf te jagen, besluit Jack Skellington, de koning van het fictieve Halloweentown, Kerstmis naar zijn dorp te brengen. Daarom neemt hij de kerstman gevangen. Zijn snode plan draait uit op de ergste kerstdag ooit…

4 Office Christmas Party

In Office Christmas Party speelt Jennifer Aniston Carol Vanstone, CEO van een bedrijf. Haar broer, die je vaker in een bar vindt dan op kantoor, werkt in het slechtst lopende filiaal van dit bedrijf. Carol kondigt aan dat ze het filiaal van haar broer wil sluiten, maar geeft hem nog één laatste kans. Om een belangrijke klant binnen te halen, organiseren ze samen een kerstfeest dat nogal uit de hand loopt.

5 A Christmas Inheritance

Maak je op voor een op en top romantische kerstfilm. Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven aan zijn beste vriend en voormalige zakenpartner Zeke. Daarvoor reist ze af naar Snow Falls, het dorp waar het bedrijf werd opgestart. Wanneer Ellen vast zit in het dorp door een sneeuwstorm moet ze werken als kamermeisje om haar verblijf te kunnen bekostigen. Tijdens deze periode ontmoet ze de knappe kunstenaar Jake… Maar wat vindt haar vriend in New York daarvan?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst