Nostalgie: dit waren de hits uit 2008

Kun jij ze nog meezingen?

lady-gaga 
Lady Gaga - Just DanceYouTube

Er zijn enorm veel hits uitgebracht in 2008. We gokken dat je het lijstje vroeger (en nog altijd) meezingt in de kroeg, douche of op de fiets. We zetten de grootste hits op een rij:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Flo Rida - Low

Geef maar toe: als je dit nummer hoort tijdens een avond stappen ga je helemaal los. Iets met apple bottom jeans en boots with the fur en voor je het weet ben je enorm low gezakt met je vriendinnen.

2 Beyoncé - Single Ladies

We kennen (lees: doen alsof we het kennen) allemaal het dansje van Beyoncé’s clip Single Ladies. Ook al ben je helemaal geen vrijgezel, meeblèren is een moetje bij dit nummer.

3 Madonna, Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes

Madonna, Justin Timberlake en Timbaland proberen de wereld te redden in vier minuten door over auto’s en kassabanden heen te lopen. Way to go.

4 Miley Cyrus - 7 Things

The 7 Things I Hate About You, oftewel: een hysterische Miley Cyrus. Ook een heerlijk nummer om hard mee te schreeuwen (alleen binnen vier muren) na een break-up.

5 Ne-Yo - Miss Independent

Wie had vroeger ook het idee dat Ne-Yo het écht over jou had in zijn hit Miss Independent? Het is oké.

6 Lady Gaga - Just Dance

Lady Gaga is inmiddels een grote ster, zowel op zang- als acteergebied. Ze maakte haar debut als acteur in de hitfilm A Star Is Born. Just Dance was haar doorbraak in de muziekwereld.

7 Milow - Ayo Technology

De Belgische Milow scoorde een mega-hit met Ayo Technology. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Het origineel is van rapper 50 cent.

8 Coldplay - Viva La Vida

Het kan niet anders dan dat ongeveer iedereen de lyrics van dit nummer kan meezingen.

9 Kanye West - Heartless

2008 was een goed jaar voor Kanye (a.k.a. Ye) West. Hij scoorde hit na hit. Naast Heartless en Love Lockdown was hij ook nog te bewonderen in American Boy met Estelle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good