De 5 meest romantische plekken in Europa (en nee, niet Parijs)

Boeken maar!

young couple in the throats of todra in morocco
raquel arocena torresGetty Images

Heb jij een romantische getaway op de planning staan met je lover of met één van je vrienden? We snappen dat Parijs de stad van de liefde is, maar deze plekken in Europa zijn ook té romantisch. Weer eens wat anders. We zetten de 5 meest romantische plekken op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kitzbühel, Oostenrijk

Naast dat je heerlijk kunt skiën in dit gebied, is het zonder sneeuw even charmant. Je kunt met de kabelbaan omhoog en de hele dag wandelen. Minder sportief? Dan kun je een lekker dobberen in de Schwarzsee.

In Oostenrijk geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het veilig is. Check voordat je op reis gaat altijd de site van het RIVM.

3 Amalfikust, Italië

Tip: maak een roadtrip langs de Amalfikust. Ook met de boot kun je een tripje maken langs de prachtige kust.

In Italië geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het veilig is. Check voordat je op reis gaat altijd de site van het RIVM.

4 Troyes, Frankrijk

Deze plek lijkt op het stadje van Belle en het beest. Je kunt er van alles bezoeken: kerken, kathedralen, musea, galerijen en natuurparken.

In Frankrijk geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het veilig is. Check voordat je op reis gaat altijd de site van het RIVM.

5 Aveiro, Portugal

In deze prachtige plaats waan je je een beetje in Venetië met de gondels over het water. Dichtbij zijn ook veel zandstranden te vinden.

In Portugal geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het veilig is. Check voordat je op reis gaat altijd de site van het RIVM.

Bron: PopSugar

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good