De 5 meest romantische plekken in Europa (en nee, niet Parijs)

Boeken maar!

amalfi-kust
Amalfi Coast ItalyInstagram

Heb jij een romantische get away op de planning staan met Mr. Lover Lover of met één van je vriendinnen (kan natuurlijk ook)? We snappen dat Parijs de stad van de liefde is, maar deze plekken in Europa zijn ook té romantisch en ook weer eens iets anders. We zetten (via PopSugar) de 5 meest romantische plekken op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kitzbühel, Oostenrijk

Naast dat je heerlijk kunt skiën in dit gebied, is het zonder sneeuw even charmant. Je kunt met de kabelbaan omhoog en de hele dag wandelen. Minder sportief? Dan kun je een lekker dobberen in de Schwarzsee.

3 Amalfikust, Italië

Tip: maak een roadtrip langs de Amalfikust. Ook met de boot kun je een tripje maken langs de prachtige kust.

4 Troyes, Frankrijk

Deze plek lijkt op het stadje van Belle en het beest. Je kunt er van alles doen: kerken, kathedralen, musea, galerijen en natuurparken bezoeken.

5 Aveiro, Portugal

In deze prachtige plaats waan je je een beetje in Venetië met de gondels over het water. Dichtbij zijn ook veel zandstranden te vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good