10 x de leukste date-ideeën voor de winter

Wat gaat het worden?

date-idee
Niki Sanders Unsplash

Het wordt steeds kouder buiten, dus als je nu op vrijdagavond liever op de bank zit dan in de kroeg, dan snappen we dat. Maar voor deze dates kom jij zeker wel de deur uit. We zetten de leukste winterdates op een rij (via EliteDaily).

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Schaatsen

Om toch nog een beetje in de wintertemperaturen te blijven: zoek de schaatsbaan op. Mocht je niet zo’n ervaren schaatser zijn? Je date vangt je wel op.

2 Brouwerij

Samen speciaalbiertjes of wijntjes (whatever you like) proeven in een brouwerij! Dat wordt gegarandeerd een gezellige (tipsy) avond.

3 Klimmen aan een klimmuur

Een klimhal bezoeken is de perfecte date-optie voor de sportievelingen onder ons.

4 Escape room

Samen uit een escape room ontsnappen is natuurlijk wel een relatietest.

5 Schilderen

Schilderen is ook een leuk idee voor een date-avond. Elkaar onder kliederen met verf kan natuurlijk ook.

6 Spa

Minder sportieve types? Ga lekker dobberen in een spa en laat je verwennen. Geniet daarna in de sauna en laat je masseren.

7 Spelletjesavond

Organiseer zelf een spelletjesavond met je date. Maak een schema met de spellen die jullie kunnen spelen en houd een scorebord bij de hele avond. Je kunt ook naar een café in de buurt gaan die spelletjes in de kast hebben staan.

8 Concert

Koop tickets voor een concert! Je kunt naar je favoriete artiest, maar een kleinschalige jam sessie kan ook erg gezellig zijn.

9 Karaoke

Het antwoord op de karaoke bar is altijd JA, JA, JA. Zing de longen uit je lijf en show je beste dans moves. Wellicht niet het beste idee als je nog een ‘charmante’ indruk wil maken op je date.

10 Kerstmarkt

Een leuk idee als je de kou wil trotseren: een kerstmarkt. Loop samen langs alle kraampjes en drink een glas (of twee) glühwein. We hebben nog wel een paar leuke kerstmarkttips voor je in Amsterdam, Maastricht en Utrecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good