20 dingen uit Ariana Grandes 'Thank U, Next’ die je waarschijnlijk nog niet waren opgevallen

Mind is blown

ariana-grande
Ariana GrandeInstagram

We hebben heel wat af gespeculeerd rondom de clip van Ariana GrandesThank U, Next’. De clip is een grote throwback naar klassieke films uit de zeroes. Nu heb je de clip waarschijnlijk al gezien, maar we durven te wedden dat je een hoop details nog niet zijn opgevallen. Wist je bijvoorbeeld dat Ari een hoop juicy commentaar geeft op haar exen? Hieronder alle dingen die opvallen op een rij (via PopSugar).

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pete Davidson
Still Thank U, Next

Ariana heeft voor de clip een eigen 'Burn Book' gemaakt van haar exen. Ze wijdt een pagina aan haar ex-verloofde, Pete Davidson, inclusief ehm, apart commentaar. Op de pagina staat een hartje getekend met Petes naam en 'I Love U Always'. Uit de tekst 'sry I dipped' wordt duidelijk dat niet Pete, maar Ariana de verloving heeft afgebroken. Ook is er een kleine shout-out naar het ‘HUUUUUUGE’ geslachtsdeel van Pete.

2 Ricky Alvarez
Still Thank U, Next

Over haar ex Ricky Alvarez heeft Ariana alleen maar goede dingen te zeggen: ze blijven 'vrienden voor altijd' en hebben samen fijne tijden beleefd. O ja, en hij is een 'goede danser'.

3 Big Sean
Still Thank U, Next

En dan haar ex Big Sean. Ariana heeft duidelijk de deur nog op een kier staan wat betreft de rapper. In het Burn Book staat geschreven: “sweet”, “cute” en “could still get it”. Way to go, Sean.

4 Aaron Samuels
Still Thank U, Next

De enige echte Aaron Samuels speelt in de videoclip. Hij is te zien in het intro en als het vriendje van Regina a.k.a. Ariana Grande.

5 Kookboek
Still Thank U, Next

Jonatan Bennett (Aaron Samuels) heeft een Mean Girls-kookboek geschreven. Deze heeft hij in zijn hand in de videoclip wanneer hij achter The Plastics aanloopt.

6 Army pants and flip flop girl
Still Thank U, Next

Stefanie Drummond speelt in de echte Mean Girls de welbekende Army Pants en Flip Flop Girl. Ook zij is te bewonderen in de videoclip van ‘Thank U, Next’.

7 Troye Sivan
Still Thank U, Next

De Australische popster is ook te zien in het intro van de clip. “Ik heb gehoord dat Ariana nu aan het daten is met een vrouw genaamd Aubrey,” aldus Troye. Een knipoog naar de next.

8 Kris Jenner
Still Thank U, Next

De bekende Jenner-moeder speelt de rol van de moeder van Regina. Toepasselijk!

9 Babygirl
Still Thank U, Next

De fans van Ariana noemen haar vaak babygirl. Deze nickname komt terug op de ketting en het shirt van YouTuber Gabi DeMartino.

10 Shirt
Still Thank U, Next

Het t-shirt wat Ariana aanheeft in de videoclip lijkt op het origineel van de echte Regina George. Bij Ariana staat er: “Little Bit Needy”. Bij Regina George stond er: “Little Bit Dramatic”. Het t-shirt is een verwijzing naar het nieuwe nummer “Needy”.

11 Elizabeth Gillies
Still Thank U, Next

De Dynasty-acteur Elizabeth Gillies vertolkt de rol van Lindsay Lohan in de clip. Ariana en Elizabeth hebben vroeger samen gespeeld in de serie Victorious.

12 Bring it on outfits
Still Thank U, Next

De cheerleader outfits zijn gebaseerd op de pakjes uit de film Bring It On. Op de outfits van de originele film staan de letters RCH. In de clip van Ariana staat er TUN, de initialen van het nummer.

13 Victorious
Still Thank U, Next

Er duikt nog een Victorious-acteur op in de videoclip, namelijk Daniella Monet. Zij speelde de rol Trina Vega in de hitserie. Ook zien we Matt Bennett die Robbie speelde in de serie.

14 Babybuik
Still Thank U, Next

De zwangere cheerleader is écht zwanger. Het is komedian en YouTube-ster Colleen Ballinger.

15 Posters
Still Thank U, Next

Op de posters (die hangen in de Bring It On-slaapkamer van Ariana) zien we een foto van Ariana zelf en een foto van haar broer Frankie.

16 Poppenhuis
Still Thank U, Next

In de 13 going 30 scené zien we het poppenhuis. In het poppenhuis is de slaapkamer van Bring It On, Mean Girls en Legally Blonde nagemaakt.

17 7 rings
Stil Thank U, Next

Er staat 7 rings op de kentekenplaat van de zwarte auto. Het schijnt dat het Ariana een single uitgaat brengen getiteld 7 rings.

18 Hond
Still Thank U, Next

De hond in de videoclip is de hond van Ariana zelf.

19 Jennifer Coolidge
Still Thank U, Next

We zien de echte Jennifer Coolidge ook voorbij komen in de Thank U, Next clip.

20 Postbezorger
Still Thank U, Next

De postbezorger heeft BDE op zijn blouse zijn. Deze afkorting staat voor: Big Dick Energy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good