De zes leukste nieuwe films op Netflix (een tranentrekker!)

Scheelt je weer wat zoekwerk

films-netflix
My Sister's Keeper still

We weten dat het uitzoeken van een film soms langer kan duren dan de film zelf. Om je die tijd te besparen, zetten we de leukste nieuwe Netflix-films op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Live Action versie van Mowgli

De film vertelt het verhaal van Mowgli (Rohan Chand), een jongetje dat opgroeit in de jungle met wolven. Hij moet er de regels van de jungle leren, maar het grootste gevaar schuilt zich niet in de jungle, maar bij zijn menselijke oorsprong.

2 My Sister's Keeper

Een tranentrekker van jewelste. Anna (Abigail Breslin) is niet ziek, maar heeft wel verschillende operaties, transfusies en injecties ondergaan. Niet voor zichzelf, maar voor haar oudere zus Kate (Sofia Vassilieva). Anna is geboren om donor te zijn voor Kate. Naarmate Anna ouder wordt, wil ze niet meer vastzitten aan haar zieke zus. Ze klaagt haar ouders (Cameron Diaz & Jason Patric) aan, omdat ze de baas wil zijn over haar eigen lichaam.

3 Scent of a Woman

Deze film uit 1992 gaat over Frank Slade (Al Pacino). Hij is een blinde kolonel en woont bij zijn nichtje. Zij wil op vakantie met haar gezin, maar Frank wil niet mee. Hij zoekt iemand die hem een handje kan helpen en neemt Charlie (Chris O'Donnell) aan, die wel een extra zakcentje kan gebruiken.

4 The Lucky One

Marinier Logan Thibault (Zac Efron) houdt zich staande in Irak dankzij de foto van een onbekende vrouw. Wanneer hij terug naar Amerika mag, gaat hij haar opzoeken. Maar zij heeft gewoon haar eigen leven... Of ze verliefd worden? Maar natuurlijk, het is een film van dezelfde schrijver als The Notebook.

5 Project X

Drie vrienden organiseren een groot feest om populairder te worden op school. Het feest loopt al snel volledig uit de hand.

6 Collateral Beauty

Howard (Will Smith) is een succesvol reclameman uit New York, maar na het overlijden van zijn zesjarige dochter zit hij totaal in de put. Zijn collega’s zoeken uit hoe ze hem uit zijn depressie kunnen krijgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good