De 3 beste Netflix Originals van 2018

Bingen maar!

Fun, Conversation,
Netflix

2018 was het jaar van de Netflix Originals. Nooit eerder bracht de streamingdienst zoveel eigen producties uit. We merkten het ook op glamour.nl: bijna alle artikelen met 'Netflix Original' in de titel, scoorden.

And the winner is
Aangezien het einde van het jaar de uitgelezen kans is om de balans op te maken (word je al gek van de 'best of-lijstjes'?): presenteren we hieronder de - wat ons betreft - beste Netflix Originals van het afgelopen jaar.

Als je ze nog niet gezien hebt, dan weet je wat je te doen staat op nieuwjaarsdag.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 'The End of the f***ing World

De absurde titel zet meteen de toon van de serie. We maken kennis met de 17-jarige James die vertelt dat hij vermoedens heeft een psychopaat te zijn aangezien hij naar eigen zeggen niets voelt. Dat testte hij door zijn hand in heet frituurvet te stoppen. Ja, als kijker trek je ook al snel de conclusie dat James alles behalve een mainstream jongen is.

Love story
Zijn volgende missie? Weten hoe het voelt om een moord te plegen. Zijn toekomstige slachtoffer wordt Alyssa, een grofgebekt klasgenootje, zo bepaalt hij. Moordplan: doen alsof hij verliefd op haar is. De twee krijgen een relatie en gaan op een road trip. Misschien wel Alyssa's laatste vakantie. Het loopt alleen niet helemaal volgens plan wanneer hij écht gevoelens voor haar begint te krijgen.

2 Maniac

We volgen Emma Stone en Jonah Hill die als Annie en Owen meedoen aan een farmaceutisch experiment, geleid door Dr. James Mantleray (Justin Theroux).

Zoals je in de trailer al kunt zien, gaat er al snel iets mis, maar wat dat is wordt - uiteraard - nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt alsof de twee in allerlei alternatieve realiteiten terechtkomen, maar dat zit vermoedelijk allemaal in hun brein. Klinkt een beetje als de film Inception met Leonardo DiCaprio, nietwaar?

3 Bird Box

Een 'best of Original-lijstje' zónder Bird Box, zou een beetje gek zijn, gezien het feit de thriller-film met Sandra Bullock alle Netflix-records heeft verbroken. Voor wie de afgelopen tijd onder een steen heeft geleefd: in het post apocalyptische Bird Box is de mens een prooi voor wezens die hun slachtoffers tot zelfmoord drijven zodra ze worden gezien. Oftewel: de enige manier om je te beschermen is door geblinddoekt door het leven te gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good