Me-time: de leukste solo-dates voor jou alleen

Self love is the best love

solo-date
Westend61Getty Images

Wat is er belangrijker dan jezelf de leukste vinden? Precies, helemaal niks. Hoe cliché ook, maar wel waar: je kunt pas van anderen houden als je van jezelf houdt. Een beetje raar dus dat we onszelf nooit meenemen op date. Time for change. Speciaal voor jou een lijstje met de leukste solo-dates. Have fun!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Museum
Dit bericht bekijken op Instagram

A night at the museum

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Stoffig, oud en saai? Dat is een museum al lang niet meer. Het Museum van de Vrouw heeft de nieuwe tentoonstelling #modegek geopend. Hierin kun je de 150 jaar aan modetrends bekijken.

2 Stedentripje
Dit bericht bekijken op Instagram

Let’s go everywhere together ❤️

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

Misschien iets enger om alleen te doen, maar geloof ons; het is heerlijk! Tijdens een solo-stedentrip kom je echt tot rust en doe je alleen dingen waar jij zin in hebt.

3 Shop till you drop

Winkelen in je eentje is stiekem heerlijk. Je hoeft niet te wachten op anderen, gaat alleen naar winkels die jij leuk vindt en niemand kijkt je raar aan als je nóg een rokje koopt.

4 Sporten

Een fijne workout in je eentje is heerlijk. Zet een lekkere playlist op, ren je rot door het park, springtouw tot je niet meer kan. Ontspannen door inspannen.

5 Lekker lunchen
Dit bericht bekijken op Instagram

Cake cake cake 🍰🍩 #satisfied#cake#brownie#yummmie

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Lunchen op je solo-date is een must. Broodjes, taartjes, smoothies, koffietjes. Het grootste voordeel? Je hoeft helemaal niks te delen.

6 Spa-dag
Dit bericht bekijken op Instagram

When the flower blooms, the bees come uninvited. 🐝

Een bericht gedeeld door Jiami (@jiami) op

Treat yo self. Ga naar een heerlijke spa, sauna of koop bruisballen voor thuis. Wedden dat je helemaal ontspannen bent na je date?

7 Strandwandeling
Dit bericht bekijken op Instagram

S U N D A Y

Een bericht gedeeld door T A B i T H A 🌹 (@tabithamusik) op

Okay, deze is niet helemaal solo, maar goed. Maak met je hond (of die van je buurvrouw) een heerlijke strandwandeling. Geniet van de zee, de rust en de tijd met je viervoeter. Niet voor niets is wandelen de effectiefste manier om je gedachten op orde te krijgen en je stresslevel te verlagen.

8 Keukenprinses

Je hebt vast wel een recept dat je altijd als eens wil proberen. Nu is je moment. En ja, je mag er best wat extra gezouten karamel aan toevoegen. Of frosting. Of slagroom.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good