De leukste festivals tijdens Bevrijdingsdag

Pak de party-planning er maar bij!

Crowd, People, Audience, Spring break, Event, Public event, Festival, Party, Fan, Confetti,
Het Amsterdams Verbond

Slecht nieuws, Bevrijdingsdag valt dit jaar op een zondag en dat betekent dat je de volgende dag moet werken of studeren. Oftewel: je moet vroeg op. Oftewel: je kan het niet te bont maken wat feesten betreft, mits je goed functioneert met een kater., natuurlijk. Maar dat mag de pret niet drukken want er zijn genoeg festivals en festivals duren meestal tot 23:00 uur, dus dan lig je alsnog redelijk op tijd in bed.

We zetten de leukste festivals voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Zeezout presents Liberté Liberté

Voor de technoliefhebbers: een festival op een nog geheime locatie. "But we can promise you it's a more than exciting place in Amsterdam," aldus de organisatie. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor €37.73.

2 Het Amsterdams Verbond

Ook op het Amsterdams Verbond is het shuffelen geblazen op techno-muziek, maar je kunt ook rekenen op hitjes van Terug naar Toen x Happy Feelings. Ook leuk: de silent disco. Kaartjes zijn helaas al uitverkocht, maar gelukkig biedt Ticketswap uitkomst.

3 Thuishaven 6YRS
View this post on Instagram

Loco dice & friends is uitverkocht 🤡#thuishaven

A post shared by Thuishaven (@thuishaven) on

Thuishaven, het Amsterdamse festival op een soort mini stad-strand, is alweer zes jaar oud en dat wordt zondag 5 mei gevierd met een dag en nachtprogramma. De pre-sale is helaas al uitverkocht, dus hou Ticketswap in de gaten of zorg dat je op tijd gaat, aan de deur zijn immers nog 300 kaarten te koop.

4 Click x Westerunie x Het Vrije Westen

Als onderdeel van het officiële Amsterdamse Bevrijdingsfestival 'Het Vrije Westen' hosten Westerunie en Click op zondag 5 mei traditiegetrouw de House-Area op het Klönneplein tussen de Gashouder, het Westergasterras en de Westerunie in het Westerpark. Het programma duurt van 12:00 tot 22:00 uur en is gratis.

5 Bevrijdingsfestivals

In meer dan veertien steden verdeeld over Nederland vinden gratis festivals plaats, zoals in Den Haag, Rotterdam, Roermond, Haarlem en Groningen. Meer informatie?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good