Grrreat sex: zes vrouwen over hun meest memorabele sexperience

"Terwijl ik wat lag te zonnen, begon ze mij opeens overal te zoenen"

Superspannend, romantisch, maar soms ook een tikje gênant, deze sexverhalen. Lees mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bosjesman

Lotte (25): "Mijn vriend Steven en ik waren net een paar weken samen toen we een middagje naar het bos gingen. Hoewel we het niet van tevoren hadden afgesproken, hing de seksuele spanning in de lucht. We zaten nog volop in de beginfase waarin je alleen maar aan elkaar wilt zitten. Na een tijdje besloten we het pad te verlaten en het bos in te lopen om een rustig plekje te zoeken waar we ongestoord onze gang konden gaan. Naast een omgevallen boomstam begonnen we heftig te zoenen en al snel lagen al onze kleren op een hoopje naast ons. Terwijl ik met mijn ogen dicht volop aan het genieten was, voelde ik Steven opeens compleet verstijven. Ik opende mijn ogen en hij keek alsof hij een spook had gezien. Ik draaide me om en zag nog net een man wegrennen. Terwijl wij seks hadden, had die kerel zich staan aftrekken. Op ons! Toen hij ontdekte dat mijn vriend hem doorhad, rende hij meteen weg. Ik kon wel door de grond zakken. Steven trok snel zijn broek aan en is er nog achteraan gegaan, maar die man was al verdwenen. Ik vind het nu wel grappig, maar op dat moment zat de schrik er goed in. Steven kan er nog steeds niet om lachen overigens. Na die middag hebben we seks maar even voor het bed bewaard."

2 Op de blaren zitten

Nikki (23): "Het was ontzettend druk bij de strandtent waar die avond een feest was. Samen met een paar vriendinnen had ik al heel wat cocktails achterover geslagen toen ik Mark zag staan. Hij was lang, zongebruind en zomers gekleed in teenslippers, een korte broek en mooi shirt. Na wat blikken over en weer kwam hij naar me toe. Binnen no time waren we aan het dansen en zoenen. De alcohol in combinatie met de warmte zorgde ervoor dat ik enorm hitsig werd. Toen het begon te schemeren besloten we een stuk over het strand te wandelen. Van het één kwam het ander en terwijl we door de duinen liepen, leek het erop dat we een perfect afgelegen plekje hadden gevonden. Hij schoof mijn zomerjurkje omhoog en trok mijn slipje uit, terwijl hij bovenop me kwam liggen. Na ongeveer vijf minuten kreeg ik opeens een enorm branderig gevoel op mijn billen. Het ‘zachte gras’ waarop we lagen, bleken brandnetels te zijn. De rest van de avond heb ik, letterlijk, op de blaren gezeten. Mijn billen zaten vol grote, rode bulten. Niet sexy!”

Demi Lovato open over seksualiteit: "Ik ben panseksueel en ik ben er trots op" >

3 Stille waters

Sandra (25): "Het was een paar zomers geleden, toen er zo’n enorme hittegolf was. Marieke was een meisje dat ik een paar maanden daarvoor had leren kennen. Onze relatie was niet per se serieus. We wisten allebei dat we tussendoor ook anderen zagen. Toch kwamen we elke keer weer bij elkaar uit. Die dag wilden we wat leuks doen, maar hadden we geen zin in een overvol strand of middag in het park, zonder mogelijkheid tot verkoeling. Daarom besloten we een eindje te rijden en eropuit te gaan met het bootje van Mariekes vader. Ondanks het mooie weer was het rustig op het water. Het was echt een perfecte dag. We zwommen wat, dronken rosébier en leken het rijk voor ons alleen te hebben. De boot hadden we stilgelegd en terwijl ik wat lag te zonnen, begon Marieke mij opeens overal te zoenen. Dat we buiten waren, het water op de achtergrond hoorden kabbelen en de warme zon op mijn huid scheen, vond ik extra opwindend. Waar we normaal altijd vrij heftige seks hadden, was het nu romantisch en lief. Marieke en ik zijn uiteindelijk allebei iemand anders tegengekomen, maar altijd als ik op het water ben, denk ik nog terug aan die ene keer. Misschien moet ik met mijn huidige vriendin ook maar eens gaan varen."

4 P(l)aydate

Susanne (32): "Het was vrijdagavond en ik had me net met een glas wijn geïnstalleerd op de bank voor een rustig avondje toen de bel ging. Twee vriendinnen stonden in de deuropening, vergezeld door een heerlijk uitziende man. Met de woorden ‘hij is helemaal voor jou’, lieten ze hem bij me achter. Al snel werd me duidelijk wat de bedoeling was van dit bezoek. Joris – een gigolo – was hier speciaal voor mij! Een paydate dus. Even moest ik wennen aan het idee, maar ik besloot de avond op me af te laten komen. Joris stelde me op mijn gemak en masseerde en verwende me op de bank. Daarna hebben we het boven afgemaakt. Hij kende leuke ‘trucjes’ om me nog intenser te laten genieten en juist omdat hij voor mij een onbekende was, durfde ik meer dan normaal. De seks was heerlijk en ongelooflijk opwindend. Joris was een echte prof: ik had het niet willen missen."

Harry Potter-fan ontdekt verborgen seksscène in de film >

5

Jet (35): "Mijn huwelijk voelde al ruim twee jaar als een sleur. Mijn man en ik werkten allebei hard, hadden het druk met onze kinderen en waren altijd te moe voor seks. Tenminste, dat zeiden we. De waarheid was dat we seksueel op elkaar uitgekeken waren. Toen ik met mijn beste vriendin een weekend naar Barcelona ging, wist ik op voorhand dat ik me zou ‘misdragen’. De derde en laatste nacht ontmoetten we in een tapasbar een paar charmante vrienden, een stuk jonger dan wij. Ik liet mijn oog vallen op Oscar. We keken elkaar aan en direct was duidelijk dat hij het die nacht zou worden. In mijn mojito-waas vond ik hem een jongere versie van Javier Bardem. Ik had al een jaar lang geen seks meer gehad, ik was ver van huis en het kon me werkelijk niets meer schelen, deze nacht ging ik gewoon genieten. Mijn vriendin wist hoezeer ik ernaar verlangde weer eens aangeraakt te worden. Ze wist dus wat er ging gebeuren en ook al vond ze het niet netjes, ze liet mij mijn m’n gang gaan. De seks was mindblowing. In de armen van die onbekende jongen voelde ik me op en top vrouwelijk. De volgende dag, in het vliegtuig, vroeg mijn vriendin me hoe het met me was. Mijn man zou me over een paar uur ophalen op Schiphol. Ik moest bekennen dat ik niet eens last had van een schuldgevoel. Integendeel, ik voelde me geweldig. Ik was weer aangeraakt en wilde nu mijn man ook weer aanraken: die onenightstand gaf een nieuwe impuls aan ons seksleven."

6 Vriendinnenfeestje

Meike (25): "Tijdens een avondje stappen met een vriendin liepen we een studiegenoot van haar tegen het lijf. Ze bleek biseksueel, net als mijn vriendin. We besloten te proosten op een heel gezellige avond. Mijn vriendin en haar klasgenoot zagen elkaar duidelijk zitten en al snel zoenden ze. Ik voel me niet aangetrokken tot vrouwen, maar raakte opgewonden van dit tafereel. Al snel zoenden we samen, om en om. Het voelde voor mij heel vertrouwd en er was echt chemistry tussen ons die avond. Na nog wat drankjes, gegiechel en subtiele aanrakingen, pakten we onze jassen. We wilden alle drie duidelijk meer, dus hoe sneller we bij mijn vriendin thuis waren, hoe beter. Daar aangekomen was de spanning inmiddels hoog opgelopen. We sprongen op bed en kleedden elkaar uit, waarna we van alles met elkaar deden. Het was superopwindend. Ik heb me geen moment verlegen gevoeld, al had ik geen enkele ervaring met vrouwen en al helemaal niet met trio’s."

Lees ook: Asking For a Friend, hoe bereid je je voor op anale seks? >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good