5x de leukste films op Netflix voor het ultieme zomergevoel

Na het zien van deze films waan je je gelijk op een ver vakantieoord

zomerfilms netflix
Eat Pray Love

In de zomer kan het af en toe ook fijn zijn niet de hele tijd aan het zwembad te liggen, naar het strand te gaan of op een terras te zitten. Soms wil je gewoon lekker even bankhangen en een rustig Netflix and chill-dagje hebben. Glamour helpt je een handje op weg en selecteerde de leukste films om gelijk in de summer mood te komen, mocht je die nog niet hebben. Van films geschoten op de mooiste eilanden tot de leukste vakantieverhalen. Deze zomerfilms kijk je deze maand op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Last Summer
Photograph, Romance, Love, Sky, Sunset, Interaction, Friendship, Reflection, Forehead, Happy,
Next hot summer

KJ Apa speelt in de nieuwe Netflix film The Last Summer. Een heerlijke romantische comedy die je zo wegkijkt. De film vertelt het verhaal van een paar studenten die net zijn afgestudeerd en nog één laatste zomer samen hebben.

2 Murder Mystery
Eyewear, Sunglasses, Vacation, Fun, T-shirt, Glasses, Summer, Tourism, Photography, Gesture,
Murder Mystery

In slechts anderhalve week had Netflix's Murder Mystery zich al gevestigd als de beste zomerse blockbuster. In een mysterieuze komedie speelt Adam Sandler een politieman uit New York die eindelijk zijn vrouw (Jennifer Aniston) meeneemt op een lang beloofde Europese vakantie. Het grootste deel van de film speelt zich af aan de prachtige Middellandse Zee, wat op zichzelf al reden is om deze film te bekijken.

3 Wet Hot American Summer
Snapshot, Fun, T-shirt, Photography, Neck, Smile, Black hair,
Wet Hot American Summer

Misschien wel de meest iconische (en accurate) weergave van een Amerikaans zomerkamp. In deze satirische film spelen een jonge Paul Rudd, Janeane Garofolo, Bradley Cooper en Amy Poehler de jonge leiding van een zomerkamp in 1981. raadgevers in een fictief zomerkamp in 1981. Deze iconische film kijk je heerlijk weg tijdens je middagje Netflix and chill.

4 Mamma Mia!
Leg, Fun, Vacation, Sitting, Thigh, Child,
Mamma Mia!

Mamma Mia! is bij uitstek een van de tofste zomerfilms aller tijden. Met de iconische Meryl Streep en Amanda Seyfried kun je eindelijk al die ABBA-nummers luidkeels meezingen. Na het zien van deze film die zich afspeelt op een prachtig Grieks eiland, wil je gelijk een vlucht boeken naar Mykonos of Santorini.

5 Eat Pray Love
Eye, Human, Blond, Hand, Smile, Photography, Finger, Tourism, Travel, Gesture,
Eat Pray Love

Nog een film die zeker niet in dit lijstje mag ontbreken. Eat Pray Love neemt je letterlijk mee op reis, naar de fijnste vakantielanden als Italië, Indonesië en India, waar Julia Roberts de wereld rondreist in een zoektocht naar haarzelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good