De beste podcasts volgens de Glamour redactie

Deze podcasts zijn zéker het beluisteren waard

Street style
Christian VierigGetty Images

Vergeet muziek, vergeet video's, podcasts zijn momenteel de nieuwe hype. Er zijn inmiddels zo veel podcasts verschenen, dat we door de bomen soms het bos niet meer zien. Welke kun je beter links laten liggen en welke zijn er nu écht de moeite waard? Op de Glamour-redactie hebben we ook een aantal podcast-fans, die allemaal hun favoriete podcast met je delen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 My Favorite Murder

Video producer Daphne Ponsteen: "Ik ben dol op misdaad. Niet zo gek dus, dat ik verslaafd ben aan de podcast My Favorite Murder. Twee vrouwen gaan elke aflevering in gesprek over een misdrijf. Smullen!"

2 Van Twee Kanten

Art director Toula: "Corine Koole interviewt iedere aflevering twee partners afzonderlijk van elkaar over hun relatie. Vooral mooi om die liefdesverhalen van twee kanten te horen."

3 CONVO Talkshow

Junior Brand Manager Nikita: "Deze podcast luister ik altijd met mijn vriend. Het leuke eraan vind ik dat je een kijkje krijgt in de hiphop scene. Gasten variëren van producers tot artiesten - en dan heb ik het ook over upcoming artists én grote namen uit de oude doos."

4 Potterless

Online editor Elke: "Een must hear voor Harry Potter-fans. Een 24-jarige Amerikaan leest de bekende boekenreeks voor het eerst en deelt zijn ervaringen en (vaak hilarisch foute) voorspellingen met zijn gasten."

5 TED Talks Daily

Online editor Zoé: "Ik kijk vaak naar TED Talks op YouTube over uiteenlopende onderwerpen; van activisme tot nieuwste tech-ontwikkelingen, maar ook inspirerende talks van motivational speakers. Vooral met het laatstgenoemde begin ik mijn dag graag."

6 The Business of Fashion

Video editor Marieke: "Ik vind vooral de onderwerpen van deze podcast interessant. Het gaat veel over de toekomst, carrière, sustainability en andere relevante topics in de mode-industrie. Ook leuk: er vinden veel diepte-interviews met grote spelers in de modewereld plaats; van designers tot trend forecasters tot big time CEO's."

7 Dolly Parton's America

Online editor Laura: De podcast (van dezelfde makers als Radiolab) benadert Dolly Parton als een verbindende factor voor de hele Amerikaanse samenleving. Van hillbilly Trump-fanaten tot drag queens, iedereen is dol op Dolly. Aan de hand van interviews met Dolly leren we niet alleen meer over de zangeres, maar ook over de dynamiek van de samenleving. Verrassend mooi."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur