5 sporten voor iedereen die eigenlijk een kakhekel heeft aan sporten

Mocht je tóch een beetje beter je best willen doen dit jaar

rear view of woman meditating while sitting at home
Vicens Prats / EyeEmGetty Images

Ben jij iemand die niet van nature dol is op sporten? Iemand die ongeduldig is en het uit verveling nog geen vijf minuten volhoudt op een loopband? We got you. Hieronder verzamelen we sporten voor mensen die eigenlijk echt niet van sporten houden. Activiteiten die zo leuk zijn, dat je eigenlijk vergeet dat je aan het sporten bent.

1 van 5
Geitenyoga

Yoga is sowieso al best een goede keuze voor mensen die niet van sporten houden, omdat het heerlijk rustgevend is en niet al te eentonig. Alsnog niet genoeg prikkels voor je? In het Amsterdamse Bos kun je yoga doen met geiten.

Onder meer bij de Geitenboerderij in Amstelveen.

View this post on Instagram

#jumpsquare#💪💪

A post shared by Tommieboy (@tommieboy4835) on

2 van 5
Trampolinespringen

Weet je nog hoe uitgeput maar voldaan je was toen je vroeger even op de trampoline speelde? Bij indoor trampolineparken als Jumpsquare (met locaties door het hele land) kun je die ontzettend vrolijke uitputting opnieuw beleven.

Onder meer bij Jumpsquare.

4 van 5
Spinning

Laat je niet ontmoedigen door de meiden op de eerste rij die het héél goed kunnen, want het duurt vaak een paar lessen voordat je het ritme te pakken hebt. Maar dan is het ook wel héél erg leuk. En zweten zul je.

Onder meer bij Rocycle en Velo.

5 van 5
Paaldansen

Oké, we geven toe, paaldansen is écht niet zo makkelijk als het lijkt. Ondanks dat het een moeilijke sport is, geeft het zo veel voldoening als het wél lukt en zul je er ook veel plezier in krijgen.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur