De beste nummers van 2020 tot nu toe

Deze hits staan bij ons op repeat

Dua Lipa - Don't Start Now videoclip
YouTube

Het jaar 2020 is nog maar net begonnen, maar op muzikaal gebied zijn er al een aantal pareltjes uitgekomen. De grootste artiesten dropten de afgelopen weken nieuwe hits of zelfs een gloednieuw album. Benieuwd naar de beste nummers du moment? Deze liedjes wil je nu op repeat zetten:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dua Lipa - Don't Start Now

Ze veroverde de hele wereld met de nummer 1-hit New Rules, maar eigenlijk zijn al haar liedjes hotter than hell. We luiden 2020 in met een gloednieuwe hit to be: Don't Start Now.

2 Future ft. Drake - Life Is Good

In 2015 kwamen Future en Drake al met een gezamenlijk album, What A Time To Be Alive. Zes jaar later slaan ze weer de handen ineen. Kijk vooral ook even naar de videoclip van Life Is Good, waarin Drake en Future allerlei beroepen uitoefenen.

3 Mac Miller - Good News

Mac Miller overleed plotseling in 2018. De bekende Amerikaanse rapper en ex-vriend van Ariana Grande werkte op dat moment nog aan muziek die hij nog niet had uitgebracht. Na zijn dood verschijnt het album Circles alsnog. Good News is de eerste plaat die is vrijgegeven.

4 Justin Bieber - Yummy

Nog geen week voordat Justin Bieber bekendmaakte de ziekte van Lyme te hebben, bracht hij voor het eerst in lange tijd weer een nieuw nummer uit: Yummy. Hij verfde zijn haar voor de gelegenheid zuurstokroze.

5 Selena Gomez - Look At Her Now

Selena Gomez dropte recent het album Rare, vol nummers met vermoedelijke verwijzingen naar haar ex Justin Bieber. Luister maar eens naar de lyrics van Look At Her Now.

6 Halsey - You Should Be Sad

In Halsey's nieuwste single zingt de zangeres over een pijnlijke break-up. Dit moet wel over haar breuk met G-Eazy gaan, toch?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good